ΜΠΑΣΚΕΤΣτους ημιτελικούς θα μιλήσουν οι superstar. Δεν μας έκανε την χάρη ο Luka Doncic χθες, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Καναδά και πιάσαμε μόνο τα ριμπάουντ του “villain” Dillon Brooks. Πάμε σήμερα στα δύο παιχνίδια, με focus στον Bogdan Bogdanovic και το “πουλέν” μου Anthony Edwards.

(11:45) Σερβία – Καναδάς 

Bogdan Bogdanovic OVER 19.5 points (1.72 Novibet

Σε do-or-die παιχνίδι μιλάνε οι μεγάλοι παίκτες. Και ο Bogdan Bogdanovic είναι μεγάλος παίκτης. Μπορεί ο Dillon Brooks να κατάφερε να περιορίσει τον Luka Doncic και θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και με τον Bogdan. Παρόλα αυτά πιστεύω πως ο Σέρβος θα ξεπεράσει το όριο των 20 πόντων. Θα παίξει ρόλο βέβαια το αν θα έχει κριθεί από νωρίς το παιχνίδι και πόσο θα αγωνιστεί ο Bogdanovic. Σε ομάδα όμως που είναι ξεκάθαρα το No. 1 option, περιμένω να κάνει το step up που χρειάζεται όπως έχει κάνει καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά. Και αν θέλει να ελπίζει η Σερβία σε πρόκριση-έκπληξη, χρειάζεται τον superstar Bogdanovic.

(15:40) ΗΠΑ – Γερμανία 

Anthony Edwards OVER 17.5 points (1.69 Novibet

Στον προημιτελικό κόντρα στην Ιταλία, ο Anthony Edwards δεν χρειάστηκε να σκοράρει. Το παιχνίδι ξέφυγε από νωρίς και η Team USA κέρδισε για 37 πόντους τους Ιταλούς. Σε παιχνίδι ημιτελικό με σαφώς καλύτερη ομάδα, όπως είναι η Γερμανία, περιμένω πως ο ANT θα πάρει περισσότερες προσπάθειες. Δεν θεωρώ πως η αναμέτρηση θα έχει κριθεί από το πρώτο ημίχρονο, γεγονός που θα βοηθήσει το στοίχημα μας. Χρειάζεται μία statement εμφάνιση, η οποία να έρθει και με νίκη για την ομάδα του και θεωρώ πως ο ημιτελικός κόντρα στους Γερμανούς είναι η καλύτερη ευκαιρία να το πετύχει. Εάν ο go-to guy των Αμερικανών δεν βάλει ούτε 18 σε ημιτελικό Μουντομπάσκετ… τότε τι κάνουμε;

Την πιστεύω πολύ αυτή την διάδα. Θεωρώ πως ειδικά του Edwards είναι άχαστο σημείο. Για να δούμε…

DA 

ΙΛΗ

 • 76%
  ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
 • 67%
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
 • 72%
  NFL NFL
 • 70%
  MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;