Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το ΝΒΑ πάντα προσφέρει «εμπορικές» αναμετρήσεις ανήμερα των Χριστουγέννων και πολλοί παίχτες το παίρνουν προσωπικά και παίζουν με υπερβάλοντα ζήλο.

Πολύ δύσκολα θα περάσουν όλα τα φαβορί σήμερα. Εκτιμώ ότι τουλάχιστον ένα παιχνίδι θα «σπάσει». Περισσότερες πιθανότητες προφανώς και έχει το rematch των περυσινών τελικών αναμέσα στο Golden State και το Cleveland. Αυτό το μάτς δεν θα με απασχολήσει στοιχηματικά καθώς προτιμώ να κάτσω να το απολάυσω ουδέτερα.

* O Stephen Curry σε 4 αγώνες τα Χριστουγέννων έχει μ.ό. 9.2 πόντους με 3-20 σούτ τριών πόντων. Κάτι μου λέει ότι το ξέρει και θα προσπαθήσει να σταματήσει την «αρνητική παράδοση».

Ξεκινάω με την αναμέτρηση ανάμεσα στους Miami Heat και τους New Orleands Pelicans. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σταθεροί φέτος και έχουν κερδίσει πολλές αναμετρήσεις βασιζόμενοι στην άμυνα τους. Παρότι είναι probable ο Goran Dragic (οι πιθανότητες είναι με το μέρος του να πάιξει) θεωρώ ότι οι Heat εύκολα η δύσκολα θα κερδίσουν. Στο 1.50 η απλή νίκη και στο 1.75 με χάντικαπ -3 πόντων.

* O Dwayne Wade μετρά 9 νίκες (6 συνεχόμενες) και 1 ήττα στις 25 Δεκέμβρη.

Οι πληγωμένοι Clippers παίζουν με τους Lakers οι οποίοι τυπικά είναι γηπεδούχοι. Η ομάδα του Doc Rivers μετρά 3 συνεχόμενες ήττες και οι  αδύναμοι Lakers πιστεύω πως «θα πληρώσουν την νύφη». Όμως, όπως προανέφερα τέτοιες αναμετρήσεις στις οποίες οι παίχτες παίζουν μπροστά στις οικογένειες τους και  που έχουν μεγάλη τηλεθέαση σε όλο τον κόσμο κρύβουν εκλήξεις. Γι αυτό και μόνο δεν διατίθεμαι να ρισκάρω στο μεγάλο χάντικαπ των -11.5 πόντων (1.90). Περιμένω τον Kobe πολύ ανταγωνιστικό και έτοιμο να μας δώσει μια τελευταία Χριστουγεννιάτικη παράσταση και γι αυτό θα αγοράσω λιγότερους πόντους. π.χ. -6.5 1.45 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

* Ο Kobe είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια. (383 πόντους σε 15 μάτς)

Απολαύστε τα παιχνίδια και μην ανοιχτείτε. Το αυριανό πρόγραμμα των δεκατριών παιχνιδιών βγάζει πιο πολλά σημεία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! ! !

΄Ολες οι προτάσεις είναι για μονά αποδεκτά! Όποιος παίζει ΜΟΝΟ μονά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βγει κερδισμένος σε βαθός χρόνου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΝΒΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
Επόμενο άρθροBOXING DAY
Avatar
Γεννημένος στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. αλλά ανέκαθεν λάτρης των Chicago Bulls ο Αμερικάνος είναι εδώ για να ταράξει τις ισορροπίες. Μεγάλος γνώστης της «σπυριάρας» αλλά και του βασιλιά των σπόρ λόγω ελληνικής καταγωγής αλλά και παιδείας. Μαζί θα δώσουμε αγώνα ενάντια στους μπουκ με στόχο να βγάλουμε κάποια επιπλέον χρήματα σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές.