ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team. Η συμπαγής άμυνα του Ολυμπιακού κράτησε την Μπαρτσελόνα στους 75π. και «χάλασε» το χθεσινό pick, αλλά οι Πειραιώτες έκαναν το break και αυτό είναι που μετράει για το ελληνικό μπάσκετ. Από εκεί και πέρα, τα αλλεπάλληλα παιχνίδια μας… υποχρεώνουν να έχουμε «κοντή» μνήμη και στα καλά και στα κακά, σε ό,τι αφορά το στοιχηματικό παιχνίδι μας. Έτσι, πάμε γρήγορα στις επιλογές από το Game 2 στο Παναθηναϊκός – Μακάμπι (25/4, 21:15).

Οι Ισραηλινοί έκαναν το break και το 1-0 στη σειρά και όλος ο οργανισμός του «τριφυλλιού» αντιμετωπίζει το Game 2 της σειράς ως… τελικό. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, αλλά οι φιλοξενούμενοι ανέφεραν πως νοκ – άουτ είναι και ο Ουέιντ Μπόλντγουιν.

Τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς, τα διαιτητικά λάθη και το «πρέπει» που υπάρχει από εδώ και μπρος έχουν συσπειρώσει τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Αταμάν έχουν… πεισμώσει, ο Τούρκος προπονητής ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα βρεθεί στο Final Four του Βερολίνου και οι παραπάνω λόγοι, σε συνδυασμό πάντα με την απουσία του Μπόλντγουιν και το γεμάτο ΟΑΚΑ, μας αναγκάζουν να στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Με λίγα λόγια, το πρώτο pick θα είναι το -4,5 του Παναθηναϊκού, που προσφέρεται στο value 1.62. Δεν αποκλείεται αυτή η απόδοση να… κατρακυλήσει τις επόμενες ώρες, καθώς η στοιχηματική αγορά «βλέπει» νίκη του «τριφυλλιού» σε αυτή την… do or die αναμέτρηση. Άλλωστε, στους «πράσινους» δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα γκέλα.

Παράλληλα, θα στηρίξουμε και τον Κέντρικ Ναν. Στο πρώτο ματς ο Αμερικανός γκαρντ βγήκε εκτός ρυθμού, καθώς οι ρέφερι φρόντισαν να τον… φορτώσουν με μαζεμένα φάουλ. Έτσι, ο πρώην NBAer τελείωσε το Game 1 με μόλις 8 πόντους και 4/5 εντός πεδιάς.

Ωστόσο, θεωρούμε πως ο… locked in Ναν θα βρει τον ρυθμό του και τα υψηλά στάνταρντς του στο Παναθηναϊκός – Μακάμπι της Πέμπτης (25/4, 21:15). Επιπλέον, η διαφαινόμενη απουσία του Μπόλντγουιν θα του δώσει και… ανάσες στην άμυνα. Επομένως, αγοράζουμε το over 17,5 πόντων του Αμερικανού.

Ραντεβού το μεσημέρι (13:00) για το «ζωντανό» “UpTempo” μαζί με τον Αχίλλεα Μαυροδόντη, που βρίσκεται στη Βαρκελώνη.

Ανακεφαλαίωση:

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ:

Παναθηναϊκός -4,5 στο 1.62 στο Pamestoixima.gr.

Κέντρικ Ναν over 17,5π. στο 1.85 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;