ΜΠΑΣΚΕΤ



Τι νίκη πήρε ο Ολυμπιακός χθες το βράδυ στην Βαρκελώνη! Νίκη χαρακτήρα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που έκανε ακριβώς αυτό που είχαμε αναλύσει το τελευταίο Overplay της Τρίτης. Πλέον είναι στα δικά του χέρια η σειρά, έχοντας πάρει πίσω το πλεονέκτημα και πάει την Παρασκευή να παίξει ένα Game 2 χωρίς άγχος. Πάμε όμως να δούμε τι έχουμε σήμερα στοιχηματικά από το must-win Game 2 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι. Χωρίς τον Wade Baldwin οι φιλοξενούμενοι και ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να βγάλει αντίδραση.

(21:15) Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ντίνος Μήτογλου OVER 11.5 points (1.85 Novibet

Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν καλός και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα πόντους. Σήμερα, ο Παναθηναϊκός και ο Ergin Ataman τον χρειάζεται στην καλύτερη του μέρα καθώς ο Juancho Hernangomez δεν θα είναι διαθέσιμος. Ο Μήτογλου αναμένεται να αγωνιστεί πολλά λεπτά και να αναλάβει και τον Bonzie Colson αμυντικά. Θεωρώ πως θέλει και ο ίδιος να κάνει ένα δυνατό δεύτερο παιχνίδι με την Μακάμπι και να ταξιδέψει στην Σερβία προερχόμενος από μία νίκη και καλή ατομική εμφάνιση.

Το line είναι σχετικά χαμηλά — αν υποθέσουμε ότι ο Ντίνος παίξει πολύ — άρα θα το στηρίξουμε. 13 και 11 πόντους είχε σκοράρει αντίστοιχα στα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Ήρθε η ώρα να βάλει 15+ απόψε.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγάλει αντίδραση και πιστεύω πως θα το κάνει και θα στείλει την σειρά στο Βελιγράδι με σκορ 1-1. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε για ότι συμβεί.

Να είστε όλοι καλά.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;