ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, πριν τα ματς με την Μπαρτσελόνα έχει πρώτα να κοντραριστεί με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ. Ζόρικο το ματς, καθώς οι Πατρινοί είναι καλή ομάδα. Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Προμηθέας Στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός θα έχει για πρώτη φορά μετά από καιρό στην διάθεσή του τον Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος θα είναι και πάλι στην 12άδα για το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού και για να βρει ρυθμό ενόψει της σειράς με την Μπαρτσελόνα. Αντίθετα, εκτός 12άδας, πέραν των Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ίγκι Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα, θα είναι και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Είναι λογικό να περιμένουμε ροτέισιον από τον Ολυμπιακό, όπως είναι λογικό να περιμένουμε πως ο Κάνααν θα παίξει για δεύτερο σερί παιχνίδι καλά.

Πρώτη μας επιλογή όμως θα είναι ένα σημείο από την αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα. Με όλο τον σεβασμό στον Προμηθέα, οι Πατρινοί δεν είναι καλύτεροι και περιμένουμε να φανεί στο παρκέ αυτό. Η λογική μας ωθεί στον «άσσο», όμως σκέτος δεν μας λέει κάτι. Θα τον προτείνουμε μαζί με ένα μικρό χάντικαπ λοιπόν, ώστε να αυξήσουμε την απόδοση. Ολυμπιακός -7,5 η επιλογή μας λοιπόν.

Πάμε τώρα στα ειδικά. Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν σε τρομερή κατάσταση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως και πριν σε εκείνο με τη Φενέρμπαχτσε. Η λογική λέει πως μπορεί να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό και αυτό περιμένουμε κι εμείς. Η πρότασή μας λοιπόν θα είναι Αϊζάια Κάνααν over 10,5 πόντους.

Περισσότερα tips για τα ματς της Stoiximan Basket League είδατε και ακούσατε στο επεισόδιο του “UpTempo”, που προβλήθηκε στο YouTube την Δευτέρα.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Προμηθέας Στοίχημα:

Ολυμπιακός -7,5

Αϊζάια Κάνααν Over 10,5 πόντοι 

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.22 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;