ΜΠΑΣΚΕΤ



Όπως μου αρέσει να λέω συχνά και στο Overplay, έχουμε πάρει φωτιά. Έχω χάσει το μέτρημα με τα συνεχόμενα ταμεία, πρέπει να έχουμε 5/5 τις τελευταίες ημέρες και δεν σταματάμε. Εδώ είμαστε, να συνεχίσουμε αυτό το σερί και τις επόμενες ημέρες με σημεία από το  ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα. Τι έχουμε όμως για απόψε; Play-in στην Ανατολική Περιφέρεια του NBA. Πάμε να δούμε.

(04:30) Chicago Bulls – Atlanta Hawks: BULLS ΝΙΚΗ (1.70 Novibet)

Οι Bulls και οι Hawks ενώ σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν να προκριθούν στα playoffs, έχουν δύο ευκαιρίες. Η πρώτη είναι απόψε στο Σικάγο όταν και θα παίξουν το ζευγάρι 9-10 για τα play-in της Ανατολής. Ο νικητής θα παίξει με τον χαμένο του άλλου ζευγαριού μεταξύ των 76ers και των Heat. Τον άσο θα στηρίξουμε στο Σικάγο, καθώς οι Bulls είναι σε κάπως καλύτερο φεγγάρι από τους Hawks. Η Atlanta μετράει έξι συνεχόμενες ήττες, την ώρα που οι Bulls στα τελευταία δέκα έχουν ρεκόρ 5-5.

Κακές ομάδες και οι δύο για να βρίσκονται σε αυτή την θέση, αλλά νομίζω πως οι Bulls και με την έδρα θα καταφέρουν να πάρουν την νίκη και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στα playoffs. Προσέξτε τον Coby White ο οποίος φέτος διεκδικεί το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη και τις κραυγές της κορούλας του DeMar DeRozan (θυμάστε πέρσι που είχε γίνει viral).

Ας μιλήσει η φανέλα απόψε τα ξημερώματα λοιπόν.

Να είστε όλοι καλά.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;