ΜΠΑΣΚΕΤ



Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν με την ομάδα του Amerikanos24 να μετράει ΜΟΝΟ ταμεία στις επιλογές της! Πάμε να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο και στα Play In της Euroleague. Οπότε ήρθε η ώρα για Έφες – Βίρτους Στοίχημα!

Το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες του 9 – 10 έχει σαφώς ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο νικητής δεν… καθάρισε. Αντιθέτως, θα πρέπει να παίξει και με τον ηττημένο του Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια, προκειμένου να παλέψει για την 8η και τελευταία θέση των Playoffs της Euroleague. Σαφώς λοιπόν περιμένουμε συναρπαστικά ματς. Εξάλλου είναι… μια κι έξω!

Ο Γιώργος Ζάκκας σας έχει ήδη ψωμάκι για το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια, οπότε εμείς θα σταθούμε στο Έφες – Βίρτους, το οποίο μας δίνει τιμιότατες επιλογές. Εμείς έχουμε μια δυάδα για εσάς, η οποία μοιάζει εξαιρετικά θελκτική.

Η Έφες αυτή τη στιγμή είναι η πιο καυτή ομάδα της Ευρώπης. Με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ, από εκεί που έμοιαζε χαμένη, πλέον διεκδικεί επάξια την πρόκρισή της στην επόμενη φάση και μάλιστα στο γήπεδό της. Αυτό σαφώς της δίνει το κάτι παραπάνω, μαζί βεβαίως και με το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει.

Εμείς για αρχή θα πάμε με τον άσσο. Η Έφες είναι πιο φορμαρισμένη και περιμένουμε να το δείξει. Όμως δεν θα προτείνουμε τη νίκη των Τούρκων σκέτη. Ποντάρουμε στην επιλογή Έφες -4,5 στην Stoiximan.

Δεν μένουμε όμως μόνο εκεί. Η Βίρτους διαθέτει έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, τον Τόκο Σενγκέλια. Ο Γεωργιανός λοιπόν αναμένεται να βγει μπροστά για την ομάδα του. Άλλωστε το «4» είναι και μια θέση όπου η Έφες πονάει. Η επιλογή μας λοιπόν για το κλείσιμο θα είναι η Τόκο Σενγκέλια Over 3,5 δίποντα στην Stoixima.

Θυμηθείτε τα όσα είπαμε στο επεισόδιο του “UpTempo”, που προβλήθηκε στο YouTube την Δευτέρα για τα ματς των Play In της Euroleague και όχι μόνο!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Έφες – Βίρτους Στοίχημα:

Έφες -4,5

Τόκο Σενγκέλια Over 3,5 εύστοχα δίποντα

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.18 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;