ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Παναθηναϊκός νίκη τον Ολυμπιακό με 77-71 για τον τρίτο γύρο της Stoiximan Basket League με τον Κέντρικ Ναν να είναι και πάλι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του. Ο Αμερικάνος στάρ πέτυχε 11 πόντους με 8/17 σουτ ενώ πρόσθεσε 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ κι ένα κλέψιμο. Όπως ομολόγησε στις δηλώσεις του, ήθελε την μπάλα στο τέλος αλλά…εμπιστεύεται τον αρχήγο της ομάδας, Κώστα Σλούκα.

Μετά το τέλος του μάτς, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Amerikanos24tv

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για:

Την νίκη και την σημασία της:

“Είμαι πραγματικά χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι ήταν η ώρα να παίξουμε ένα καλό ματς. Χάσαμε τα δύο τελευταία με τον Ολυμπιακό και τώρα τους κερδίσαμε, εδώ στην έδρα μας. Έτσι νιώθουμε πραγματικά, άνετα με αυτή τη νίκη”

Αν και πως βοηθά ένα τέτοιο τεστ μια εβδομάδα πριν τα πλέιοφ της Ευρωλίγκας:

“Ήταν τέλειο. Ήταν μια ιδανική συνθήκη για εμάς καθώς αυτή η εβδομάδα θα ήταν σαν “ρεπό” στην Ευρωλίγκα όσο περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο ματς. Το ματς αυτό μας κράτησε σε εγρήγορση.”

Για την πεντάδα με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ντίνο Μήτογλου και το “5 out”:

“Βρήκα περισσότερους χώρους στο παρκέ. Είχαμε πέντε παίκτες στην περιμέτρο με αυτό το σύστημα. Προσπάθησα να επιτεθώ το καλάθι λίγο παραπάνω σήμερα. Δεν ήμουν εύστοχος αλλά κάναμε την δουλειά μας και πήραμε την νίκη.

Τι σκεφτόταν στην φάση που βάζει το τρίποντο ο Σλούκας και “κλειδώνει” την νίκη:

“Ήθελα την μπάλα. Αυτό περνούσε από το μυαλό μου. Όταν παίζεις στο “2” όμως δίπλα στον Σλούκα είναι πάντα ωραίο και μπορώ να τον εμπιστευτώ. Εμπιστεύομαι την κρίση του, τα σουτ που παίρνει και ό,τι κάνει. Ήταν ένα μεγάλο σουτ για εμάς”

Πλέον ο Παναθηναϊκός περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στην Ευρωλίγκα καθώς ο νικητής της αναμέτρησης Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπασκόνια θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Εργκίν Αταμάν με μειονέκτημα έδρας με έπαθλο μια θέση στο final-4.

 








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;