ΜΠΑΣΚΕΤ



Άλλο ένα ταμείο με το διπλό των Lakers (2.45) χθες το βράδυ και έχουμε πάρει φωτιά. Έχω χάσει το μέτρημα πλέον με τα συνεχόμενα ταμεία (χαχα). Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι που εντέλει μπορεί και να μην το θυμάται κανείς σε μερικούς μήνες. Παρόλα αυτά εδώ είμαστε να δώσουμε σημείο και από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

(20:15) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Isaiah Canaan OVER 10.5 points (1.82 Novibet

Όπως σας είχα πει και πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρ στο UpTempo, ο Isaiah Canaan πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κοιλιά με μερικά κακά ματς που είχε κάνει. Αξιποίησε το παιχνίδι και ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού με 27 πόντους. Το ίδιο πρέπει να κάνει και απόψε κόντρα στον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που μπορεί εντέλει να είναι όντως αδιάφορο (εξαιτίας της βαθμολογίας).

Το line του παραμένει σχετικά χαμηλά στο 10.5 και νομίζω πως θα το στηρίξουμε. Είναι παίκτης ψυχολογίας, είναι παίκτης που αν του μπουν από νωρίς τα σουτ θα κάνει μεγάλο ματς, αλλά είναι και παίκτης που λατρεύει να παίζει σε αυτά τα ντέρμπι. Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός πως ο Jerian Grant είναι doubtful για το αποψινό ντέρμπι, άρα ο Canaan θα είναι λίγο πιο απελευθερομένος. Τον Canaan θα στηρίξουμε σήμερα λοιπόν και πάμε για να συνεχίσουμε αυτό το σερί με τα ταμεία!

Να είστε καλά όλοι. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;