ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Το τελευταίο διάστημα η στήλη πηγαίνει εξαιρετικά και αυτή την εβδομάδα θα περιοριστούμε σε λιγότερες και πιο «διαβασμένες» επιλογές, για να διατηρήσουμε την κάβα μας σε… υψηλά στάνταρντς, λίγο πριν από τα πλέι οφ της Euroleague. Γι’ αυτό και θα κάνουμε ένα pick από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (15/4, 20:15) της Basket League.

Φυσικά, τόσο το ντέρμπι του ΟΑΚΑ όσο και αυτά που ακολουθούν μεσοβδόμαδα με τα Play-In της Euroleague θα αναλυθούν το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4, 13:00) στο live “UpTempo” μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη.

Το σημερινό pick μας, λοιπόν, θα βγει από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, το οποίο είναι το ντέρμπι με το… μικρότερο διακύβευμα τη φετινή σεζόν. Βλέπετε, οι «πράσινοι» έχουν «διπλώσει» τους Πειραιώτες στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα χάσουν την 1η θέση μόνο με… αυτοκτονία.

Ακόμα και αν κάνει διπλό στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτός που θα εξακολουθεί να έχει το μεγάλο πλεονέκτημα για την 1η θέση της regular season. Για την ακρίβεια, σε περίπτωση που ηττηθούν οι «πράσινοι», τότε θα πρέπει να βρουν ένα 3Χ3 στα ματς που τους μένουν για το Top-6, για να μην χάσουν το απόλυτο πλεονέκτημα μέχρι το φινάλε. Με άλλα λόγια, η κορυφή του ταμπλό μοιάζει… εξασφαλισμένη και γι’ αυτό εξ αρχής τονίσαμε πως το ματς στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων μοιάζει με ένα ντέρμπι γοήτρου, πριν ακολουθήσουν οι κομβικές «μάχες» των «αιωνίων» στην Euroleague.

Το μικρό βαθμολογικό διακύβευμα της αναμέτρησης δεν μας επιτρέπει να… ανοιχτούμε στις επιλογές μας. Έτσι, θα αγοράσουμε ένα σημείο, που έχει επιβεβαιωθεί στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις του «τριφυλλιού» στην Euroleague.

Ο Κώστας Σλούκας στα πέντε πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά ματς του Παναθηναϊκού έχει πετύχει 2+ τρίποντα. Πρόκειται για μια επίδοση που έχει επαναλάβει συνολικά επτά φορές στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Εργκίν Αταμάν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η μοναδική φορά που δεν τα είχε καταφέρει ήταν στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (1/3 3π.). Ωστόσο, το γεγονός πως η άμυνα του Γιώργου Μπαρτζώκα και δη ο Τόμας Ουόκαπ θα κάνουν focus στον Κέντρικ Ναν, σε συνδυασμό με τη φόρμα του «Σλου» μας οδηγούν στο over 1,5 τρίποντο του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Ραντεβού το μεσημέρι στο “UpTempo” για μπασκετική συζήτηση και περισσότερα προγνωστικά.

Ανακεφαλαίωση:

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κώστας Σλούκας over 1,5 τρίποντο στο 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;