ΜΠΑΣΚΕΤ



Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δοκιμάζονται σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, που μπορεί μεν να μην έχει ουσιαστική βαθμολογική σημασία, όμως πάντα έχει αξία, όντας ένα ντέρμπι αιωνίων! Πάμε να δούμε λοιπόν τις επιλογές μας από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός η αλήθεια είναι πως στο μυαλό τους έχουν περισσότερο την Ευρωλίγκα και τα πλέι οφς που ακολουθούν. Ο μεν Παναθηναϊκός περιμένει να μάθει με ποια εκ των Μακάμπι Τελ Αβίβ ή Μπασκόνια θα αντιμετωπίσει, την ώρα που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κοντραριστεί με την Μπαρτσελόνα. Το ντέρμπι λοιπόν ήρθε κάπου… ανάμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει στους Τζέριαν Γκραντ και Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ ο τραυματίας Φιλίπ Πετρούσεφ και οι «αδήλωτοι» Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα θα είνει εκτός για τον Ολυμπιακό.

Και μετά από τα δεδομένα, πάμε στις επιλογές. Θα σας έχουμε ένα bet builder με δύο από το παιχνίδι, με τις επιλογές να είναι μελετημένες και να έχουν την σημασία τους.

Αρχικά δεν περιμένουμε την διαφορά να ανοίξει. Όπως όλα τα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, πιστεύουμε πως θα κριθούν σε χαμηλό χάντικαπ. Έτσι, το Ολυμπιακός +10,5 στην Stoiximan είναι σούπερ επιλογή. Πάμε όμως και στα ειδικά.

Ο Μουσταφά Φαλ είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά από κοντά κι εμείς θα ποντάρουμε πάνω του. Η επιλογή που θα κλείσει το bet builder μας λοιπόν, θα είναι το Μουσταφά Φαλ Over 4,5 ριμπάουντ στην Stoiximan.

Περισσότερα tips για το ντέρμπι της Stoiximan Basket League είδατε και ακούσατε στο επεισόδιο του “UpTempo”, που προβλήθηκε στο YouTube την Δευτέρα.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Στοίχημα:

Ολυμπιακός +10,5

Μουσταφά Φαλ Over 4,5 ριμπάουντ

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.18στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;