ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο στις 22 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ και σχεδόν τρεις μήνες μετά επέστρεψε στα παρκέ προσφέροντας 5 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 4 λεπτά συμμετοχής  στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε (84-81). Ο Σέρβος σέντερ ομολόγησε πως ήταν μια δύσκολη διαδικασία για εκείνον όμως είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεφε στα παρκέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Amerikanos24tv παρακάτω:

Για την πιο δύσκολη φάση της αποκατάστασης του και για το ματς με την Φενέρ:

“Όλα ήταν δύσκολα. Και μετά το χειρουργείο ήμουν κάπως. Πέρασα δύσκολες στιγμές όμως η οικογένεια μου, ο οργανισμός του Ολυμπιακού ήταν στο πλευρό μου. Χωρίς την υποστήριξη τους θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο για μένα να επιστρέψω. Όμως το σημαντικό είναι πως αυτές οι μέρες είναι πίσω μου πλέον. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα του Ολυμπιακού και πάλι. Επέστρεψα σε αυτή την καταπλητική ομάδα και φυσικά η νίκη κάνει αυτή την μέρα ιδιαίτερη για μένα.”

Για την συνέχεια σε Ευρωλίγκα και Α1:

“Ας πάμε βήμα-βήμα. Θέλαμε να τελειώσουμε την κανονική περίοδο με νίκη και να δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει μετα πλέιοφ. Έχουμε πολλά σημαντικά ματς πριν από αυτό όμως ειδικά στο ελληνική πρωτάθλημα και θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτά τα παιχνίδια πρώτα.”

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που τον χειροκρότησε στο ΟΑΚΑ:

“Θέλω να πω κάτι που ίσως να μην αρέσει σε κάποιους. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού που με χειροκρότησε και με ενθάρρυνε σε μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Για αυτό θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω και το εννοώ. Έδειξαν πόσο σπουδαίοι είναι.”

Πλέον, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αφήνουν για λίγο “στην άκρη” την Ευρωλίγκα καθώς μεσολαβεί εβδομάδα με κρίσιμα ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι “αιώνιοι” θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Δευτέρα 15/3 σε ματς του τρίτου γύρους της Basket League σε μια αναμέτρηση που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και την πρωτιά στην κανονική σεζόν.








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;