ΜΠΑΣΚΕΤΤα Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 συνεχίζεται, με την τελευταία αγωνιστικής της φάσης των «16». Η κρισιμότητα των αγώνων λοιπόν ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο, οπότε έχει μεγάλη αξία να δούμε τι γίνεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 Στοίχημα. Ας δούμε λοιπόν τις επιλογές μας για σήμερα.

Ιταλία – Πουέρτο Ρίκο 

Σεβαστή σαφώς η πορεία του Πουέρτο Ρίκο, μπράβο για την μεγάλη νίκη με την Δομινικανή Δημοκρατία, αλλά μέχρι ως εδώ. Η Ιταλία μπορεί να μην έχει τον Ντανίλο Γκαλινάρι, έχει όμως ένα σύνολο με ποιότητα, ταλέντο και εμπειρία. Από την άλλη το Πουέρτο Ρίκο έχει απλά… τιμιότητα.

Η Ιταλία έριξε στο καναβάτσο ολόκληρη Σερβία. Δεν θα μπορέσει να το κάνει απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο; Δύσκολο. Πάμε λοιπόν για Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 Στοίχημα και ποντάρουμε στη νίκη της Ιταλίας. Δεν θα την αφήσουμε όμως μόνη της να παραπονιέται. Πάμε και στην επιλογή -8,5 για τους Ιταλούς, με το εν λόγω χάντικαπ να το βρίσκουμε στην Stoiximan με απόδοση 1.87.

Δομινικανή Δημοκρατία – Σερβία

Καλή ομάδα η Δομινικανή Δημοκρατία. Πολύ καλή για να είμαστε ακριβείς. Η Σερβία όμως έχει ποιότητα και εμπειρία που δεν βρίσκεις εύκολα. Παίκτες όπως ο Μπογκντάνοβιτς, ο Μιλουτίνοφ και ο Γκούντουριτς που ξέρουν το μπάσκετ της FIBA και έχουν πετύχει σε Εθνικό επίπεδο.

Σαφώς ο Καρλ Άντονι Τάουνς είναι κάτι ξεχωριστό, όμως η παρουσία του δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα απέναντι σε σέντερ επιπέδου. Ο Μιλουτίνοφ λοιπόν είναι ένας τέτοιος.

Για πρώτη επιλογή λοιπόν από αυτό το παιχνίδι θα δώσουμε τη νίκη της Σερβίας με χάντικαπ -7,5, επιλογή που στην Stoiximan βρίσκουμε στο 1.72.

Σαν δεύτερη επιλογή από αυτό το παιχνίδι θα πάμε σε ένα ειδικό, ενός παίκτη που ακόμα δεν μας έχει δείξει το ποιος πραγματικά είναι. Ο λόγος για τον Μάρκο Γκούντουρις. Οι 7,8 πόντοι κατά μέσο όρο δεν αντιπροσωπεύουν το ταλέντο και την ποιότητά του. Ούτε φυσικά και την εμπειρία του. Σε αυτό το παιχνίδι προχωρούν οι σκληροί και ο Γκούντουριτς είναι τέτοιος. Πάμε λοιπόν στην επιλογή του Over 9,5 πόντοι του Μάρκο Γκούντουριτς, την οποία βρίσκουμε στη Stoiximan με απόδοση 1.80.

Πάμε λοιπόν να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση των επιλογών μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 Στοίχημα:

Ιταλία – Πουέρτο Ρίκο: Ιταλία -8,5 με απόδοση 1.87

Δομινικανή Δημοκρατία – Σερβία: Σερβία -7,5 με απόδοση 1.72

Δομινικανή Δημοκρατία – Σερβία: Μάρκο Γκούντουριτς Over 9,5πόντοι με απόδοση 1.80

 

 

ΙΛΗ

 • 76%
  ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
 • 67%
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
 • 72%
  NFL NFL
 • 70%
  MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;