ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο έργο απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με την σειρά ανάμεσα στις δύο ομάδες να ξεκινάει στη Βαρκελώνη. Ο Ολυμπιακός από πλευράς του έχει θεματάκια, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι πλήρης. Όλα αυτά, λοιπόν, μας δίνουν στοιχηματικές ευκαιρίες για πολύ καλά ταμεία. Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μας από το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός Στοίχημα.

Όπως είπαμε, ο Ολυμπιακός έχει θεματάκια. Από τη μια οι Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ ακόμα δεν μας έχουν δείξει το 100% τους, όμως αυτό είναι πταίσμα σε σχέση με την απουσία του Κώστα Παπανικολάου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει πυρετό που δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει μπροστά του ένα σημαντικό πρόβλημα. Ο αρχηγός είναι ο παίκτης που «δένει» τα πάντα γύρω από το παιχνίδι σε επίθεση και άμυνα, με την απουσία του να κοστίζει πολύ. Παρόλα αυτά, η απουσία του μπορεί να κάνει τον Ολυμπιακό να παίξει με έναν διαφορετικό τρόπο. Ο Άλεκ Πίτερς μπορεί να κατέβει και στο «3» για να δώσει λύσεις με το σουτ, παίζοντας μαζί με τον Πετρούσεφ στην ίδια πεντάδα. Αυτό λοιπόν μπορεί να φέρει κάτι νέο στον Ολυμπιακό.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Άλεκ Πίτερς θα είναι μια από τις επιλογές μας. Ο Αμερικάνος έχει περάσει ένα διάστημα που δεν έχει δείξει το ίδιο πρόσωπο με την υπόλοιπη σεζόν. Στη Βαρκελώνη περιμένουμε πως αυτό θα αλλάξει και ο Πίτερς θα βγάλει το όπλο του. Το line του στα εύστοχα τρίποντα, έχει πέσει στο 1,5, νούμερο που ο κανονικός «Αλέκος» μπορεί να ξεπεράσει. Αυτό θα προτείνουμε λοιπόν.

Δεύτερη επιλογή μας θα είναι το έτερο «4άρι» του Ολυμπιακού, ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του και με δεδομένο πως μπορεί να ματσάρει πολύ καλά τον Τζαμπάρι Πάρκερ, περιμένουμε πως θα περάσει και αρκετό χρόνο στο παρκέ. Αυτό σημαίνει πως θα δείξει και την μεγάλη ικανότητα που έχει στα ριμπάουντ, οπότε το over 2,5 ριμπάουντ είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ περίπτωση.

Περισσότερα tips για τα ματς των Playoffs της Euroleague είδατε και ακούσατε στο επεισόδιο του “UpTempo”, που προβλήθηκε στο YouTube την Δευτέρα.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός Στοίχημα:

Άλεκ Πίτερς Over 1,5 εύστοχο τρίποντο 

Φιλίπ Πετρούσεφ Over 2,5 ριμπάουντ 

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 3.25 στην Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;