ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα και καλή… πλέι οφ εβδομάδα σε όλη την παρέα. Η εβδομάδα που περιμέναμε εδώ και καιρό έφτασε και οι σειρές των πλέι οφ της Euroleague κάνουν τζάμπολ σε λίγες ώρες. Έτσι, τα picks μας αποκτούν ξεχωριστή αξία και σε πρώτη φάση θα αναλύσουμε το Game 1 της σειράς Παναθηναϊκός – Μακάμπι (23/4, 20:30).

Βέβαια, το “UpTempo by Pamestoixima.gr” ανέλυσε από το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) όλα τα δεδομένα τόσο για τη σειρά του «τριφυλλιού», όσο και για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις των πλέι οφ. Όμως, μέσω της σημερινής στήλης μπορούμε να σταθούμε στην πιο… στοιχηματική χροιά της αναμέτρησης.

Τα πλέι οφ, λοιπόν, επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ και ο δεύτερος της regular season, Παναθηναϊκός, που είναι… πεινασμένος για διακρίσεις, υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί τερμάτισαν στην 7η θέση, όμως διαθέτουν ένα φορμαρισμένο ρόστερ που με την αθλητικότητά του θα επιδιώξει να κάνει «ζημιές».

Επί της ουσίας, το βράδυ της Τρίτης στο κατάμεστο γήπεδο του Παναθηναϊκού θα… συγκρουστούν δυο πολύ φορμαρισμένες ομάδες. Οι μεν «πράσινοι» έχουν να χάσουν στην έδρα τους σε παιχνίδι της Euroleague από τις 7 Δεκεμβρίου 2023 (78-90 η Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ το δε σύνολο του Όντεντ Κάτας έχει 24 νίκες στα 25 πιο πρόσφατα ματς του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο, στα μάτια μας οι «πράσινοι» είναι ανώτεροι ποιοτικά και έχουν το προβάδισμα τόσο για τη σειρά, όσο και για το Game 1, στο οποίο εστιάζουμε. Άλλωστε, ο Εργκίν Αταμάν έκανε μια πολύ… σίγουρη δήλωση: «Θα παίξουμε επιθετικά, μαζί με τον κόσμο μας και θα νικήσουμε». Επιμένουμε, λοιπόν, στην επιλογή που παρουσιάσαμε και στο “UpTempo”, δηλαδή στην νίκη των γηπεδούχων με 6+ πόντους, που προσφέρεται στο 1.72 στο Pamestoixima.gr.

Το δεύτερο pick μας έχει να κάνει με το over της αναμέτρησης (Over 162,5π.). Ο λόγος; Κυρίως ο τρόπος που αγωνίστηκαν σε 34 ματς της regular season οι Ισραηλινοί, παρουσιάζοντας μια ομάδα με την κορυφαία επίθεση (88,5π. υπέρ ανά ματς) και την ενδεχομένως χειρότερη άμυνα (86,7π. κατά ανά παιχνίδι).

Από εκεί και πέρα, επιλογές έχουμε και στα ειδικά παικτών που βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr, τα οποία γνωρίζουμε πως σας αρέσουν.

Η αρχή θα γίνει με τον Ντίνο Μήτογλου των 11,9π. ανά παιχνίδι  στη φετινή Euroleague. Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ στα τελευταία τρία ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης δεν έχει βρει σταθερότητα επιθετικά και το over 12,5π. του δίνεται στο πολύ ελκυστικό 1.95. Οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια και μας αρέσει αυτή η απόδοση για τον Μήτογλου, που είναι πιθανό να παίξει και στο «5».

Τέλος, θα αγοράσουμε και το under 17,5π. του Ουέιντ Μπόλντγουιν. Ουσιαστικά, παίζουμε ακριβώς πάνω στο φετινό line του (18π. ανά παιχνίδι), πιστεύοντας πως -κυρίως- ο Τζέριαν Γκραντ θα μπορέσει να τον περιορίσει. Το μυαλό του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού είναι -και- στο “beef” με τον Κέντρικ Ναν και οι «πράσινοι» μπορούν να βρουν τρόπους να τον περιορίσουν, παίζοντας άμυνα… πνευματικά και σωματικά.

Ανακεφαλαίωση:

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ:

Παναθηναϊκός να νικήσει με 6+ πόντους στο 1.72 στο Pamestoixima.gr.

Over 162,5π. στο 1.72 στο Pamestoixima.gr.

Ντίνος Μήτογλου over 12,5π. στο 1.95 στο Pamestoixima.gr.

Ουέιντ Μπόλντγουιν under 17,5π. στο 1.85 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;