ΜΠΑΣΚΕΤ



Ταμείο χθες, 7/8 στα τελευταία μας σημεία και συνεχίζουμε — όπως σας υποσχέθηκα — με το κυρίως πιάτο, τα playoffs της Ευρωλίγκας. Sold out ΟΑΚΑ απόψε για το Game 1 της σειράς Παναθηναϊκός – Μακάμπι και έχουμε να πούμε πολλά, όπως πολλά είπαμε και στο τελευταίο Overplay.  Κάναμε τις προβλέψεις μας για όλες τις σειρές της EuroLeague, οπότε πάμε εδώ κατευθειάν στο ψητό από το Game 1.

(20:30) Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Kendrick Nunn OVER 16.5 points (1.76 Novibet

Ναι, υπάρχει beef ανάμεσα σε Kendrick Nunn και Wade Baldwin και ναι περιμένω να το δω από κοντά απόψε πως και πως. Θεωρώ χαμηλό το line σε πόντους του Nunn διότι θεωρώ πως θα αγωνιστεί κοντά στα 33-35 λεπτά και θα πάρει πολλές μπάλες στα χέρια του και διότι τον θεωρώ killer στο παρκέ. Και ειδικά από την στιγμή που έχει δημόσια εκφράσει αυτή την άποψη για τον Baldwin νομίζω πως θα θέλει να το αποδείξει και στο παρκέ σήμερα το βράδυ.

Θα βάλει και ο Baldwin, συμφωνώ. Αλλά επειδή και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν και τους αρέσει αυτό το ένας εναντίον ενός, θα πάω με την έδρα, τον ρυθμό και το πάθος του Nunn στο over του στους πόντους. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πρώτο παιχνίδι για την σειρά που θα κάνει και ο Nunn όπως φύσικα και η ομάδα του Ergin Ataman.

Ένα και καλό σημείο για σήμερα λοιπόν. Εκεί θα μείνουμε και θα έχουμε και συνέχεια φυσικά με το παιχνίδι του Ολυμπιακού αύριο στην Βαρκελώνη.

Να είστε καλά.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;