ΜΠΑΣΚΕΤ



Έχουμε πάρει φωτιά πλέον! Άλλη μία ταμειάρα στο χθεσινό παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και συνεχίζουμε. Εδώ είμαστε και σήμερα με το Game 3 των τελικών του NBA και εδώ θα είμαστε και αύριο για το Game 4 του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πάμε να δούμε τι καλό σας έχω από τον μαγικό κόσμου του NBA — που τώρα τελευταία δεν είναι και τόσο μαγικός.

(03:30) Ντάλας Μάβερικς – Μπόστον Σέλτικς: ΝΙΚΗ ΜΑΒΕΡΙΚΣ (1.81 Novibet

Είχα δώσει Μάβερικς να κερδίσουν την σειρά. Και ναι δεν πάει καλά αυτό. Παίζει ο Λούκα μόνος του εναντίον δέκα παικτών των Σέλτικς. Στο Ντάλας θέλω να ελπίζω και πιστεύω κιόλας πως τα πράγματα δεν θα είναι έτσι. Ο Κάιρι είπε στους φίλους των Σέλτικς θα τα ξανά πούμε εδώ για το Game 5 και τον εμπιστεύομαι. Στα πρώτα δύο παιχνίδια της σεζόν βέβαια τον ψάχνουμε. Απόψε σίγουρα θα εμφανιστεί. Πρέπει να εμφανιστεί. Βασικά, για να κερδίσουν έστω και ένα παιχνίδι οι Μαβς, ο Ίρβινγκ πρέπει να βάλει 20+ πόντους. Δεν μπορεί μόνος του ο Λούκα. Θέλει βοήθεια.

Όπως σας είχα πει και στο LIVE OverPlay που κάναμε στο YouTube πριν το πρώτο παιχνίδι των τελικών, οι Σέλτικς έχουν βάθος και πιθανόν να έχουν και τον x-factor στην σειρά, τον Κρίσταπς Πορζίνγκις. Αυτό φάνηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια. Στο δεύτερο βέβαια παιχνίδι, ο Λέτονος forward τραυματίστηκε ξανά, αλλά δήλωσε πως είναι έτοιμος να πεθάνει για την πράσινη φανέλα στο Game 3. Επομένως, όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι απόψε.

Παρόλα αυτά, ο λόγος που πάω με τον άσο και την νίκη του Ντάλας είναι η αντίδραση, ο Λούκα, αλλά και το ότι περιμένω και από τους άλλους παίκτες των Μαβς έστω να βγουν στο παρκέ. Στο 1.81 η επιλογή μου λοιπόν.

Αυτά από εμένα για απόψε, θα τα ξανά πούμε αύριο με σημεία από το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;