ΜΠΑΣΚΕΤ



Ταμειάρα με 2/2 την Παρασκευή στο Game 2 μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και τα under των Κώστα Σλούκα και Τόμας Ουόκαπ. Εδώ είμαστε για περισσότερα ταμεία, ξανά με το ντέρμπι αιωνίων και το Game 3 απόψε στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θέλει να δώσει παράταση στην σειρά των τελικών της Basket League, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός χωρίς άγχος θέλει να κάνει το 3-0 και να πανηγυρίσει τον τίτλο. Πάλι σε δύο επιλογές παικτών θα πάμε και σήμερα.

Κέντρικ Ναν OVER 16.5 πόντοι (1.72 Novibet

Ο Κέντρικ Ναν δεν έχει σουτάρει με καλά ποσοστά στα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς, αλλά παρόλα αυτά έχει σκοράρει 21 και 13 πόντους αντίστοιχα. Το line του έπεσε στους 16.5 πόντους, αλλά θεωρώ πως ειδικά απόψε με την σειρά στο 0-2, ο Παναθηναϊκός θα τον χρειαστεί να βάλει αρκετούς πόντους και να βγει μπροστά όπως είχε κάνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις και κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα. Έχει το killer mindset και το ένστικτο του σκόρερ και νομίζω πως απόψε θα το δούμε και πάλι αυτό στο παρκέ. Θα πάω με το over λοιπόν για την πρώτη μου επιλογή στο αποψινό ντέρμπι.

Άλεκ Πίτερς UNDER 12.5 πόντοι (1.78 Novibet

Ο ‘Αλεκ Πίτερς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην νίκη του Ολυμπιακού στο Game 2, σκοράροντας 15 πόντους. Εξίσου καλός ήταν και στο πρώτο ημίχρονο στο Game 1. Αλλά, τον τελευταίο καιρό έχει κάνει μια κοιλιά και κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός φαίνεται να βρίσκει πολλές λύσεις επιθετικά και να μην βασίζεται μόνο σε έναν παίκτη και τον πρώτο του σκόρερ. Το είδαμε και στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς όταν η ομάδα του Γιώργο Μπαρτζώκα ολοκλήρωσε το Game 1 με έξι παίκτες διψήφιους και το Game 2 με πέντε παίκτες. Σήμερα θεωρώ πως θα έχει δύσκολο έργο κόντρα σε Ντίνο Μήτογλου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, καθώς η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα πρέπει να παίξει σκληρή άμυνα για να μην τελειώσει την σεζόν της με “σκούπα” από τον Ολυμπιακό.








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;