ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Πάρις Λι είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τύπους των ευρωπαϊκών γηπέδων. Έτσι, στην επιστροφή του στην Ελλάδα για το Ολυμπιακός – Βιλερμπάν, ήταν καλή ευκαιρία να πει αρκετά.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πάρις Λι μίλησε στο Amerikanos24 και αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στο ΣΕΦ, στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, έδωσε την δική του πρόβλεψη για το Final 4, ενώ έκανε και… ντρίπλα σε ερώτηση για το μέλλον του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάρις Λι στην κάμερα του Amerikanos24:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: 

Ξέρεις, ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Πήγαν στην άμυνα με αλλαγές και εμείς απλά δεν προσαρμοστήκαμε. Οπότε, νομίζω ότι πήγαν σε ένα σερί ίσως 15 πόντους ή κάτι τέτοιο. Απλά δεν προσαρμοστήκαμε. Eίναι καλή ομάδα.

Για το αν το ΣΕΦ είναι ένα από τα πιο δύσκολα γήπεδα στην Ευρωλίγκα:

Σίγουρα. Ίσως το πιο δύσκολο για να είμαι ειλικρινής, μεταξύ εδώ και της Stark Arena. Αλλά όταν είναι γεμάτο και παίζουν επιθετικά, περισσότερο εδώ.

Για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό:

Είναι ανταγωνιστικές φέτος. Ο Ολυμπιακός κέρδισε παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει παιχνίδια, αλλά ακόμα νιώθω
ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα απέναντι στον Παναθηναϊκό αφού κέρδισε το κύπελλο και το σούπερ καπ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πολύ, πολύ ανταγωνιστικός. Οπότε αν είναι στις θέσεις 4-5, θα έχει ενδιαφέρον.

Η πρόβλεψή του για το final-4:

Φυσικά και πρέπει πας με Ρεάλ. Η Φενέρ είναι καυτή αυτή τη στιγμή. Θέλω να βάλω τη Μονακό εκεί μέσα, αλλά εξαρτάται από το με ποιον θα αναμετρηθούν. Φίλε, είναι σίγουρα δύσκολο. Πραγματικά δύσκολο. Φενέρ, Ρεάλ… Θα πω τον Παναθηναϊκό και μισώ
που θα το πω, αλλά ίσως ο Ολυμπιακός.

Για την απόδοσή του την φετινή σεζόν:

Ατομικά πηγαίνει καλά, αλλά δεν είναι ένα ατομικό άθλημα. Εγώ είμαι ο πόιντ γκάρντ. Οπότε, ξέρετε, η δουλειά μου είναι, ως επί το πλείστον, να εξασφαλίζω νίκες.Και έτσι σε αυτή την πτυχή, δεν θα έδινα στον εαυτό μου καλό βαθμό, αλλά όπως είπα, συνολικά, ατομικά αισθάνομαι ότι σκοράρω. Εντάξει. Οι αριθμοί μου είναι εντάξει. Ατομικά είναι καλά, αλλά πρέπει να μάθω να κερδίζω.

Για το επόμενο βήμα του το καλοκαίρι:

Θα δούμε. Θα δούμε.








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;