ΜΠΑΣΚΕΤ



Τι άλλο να κάνουμε πλέον; Ταμείο 5.50 απόδοση στον διαγωνισμό τριπόντων με τον Damian Lillard. Συνεχόμενα ταμεία στο Final Eight του κυπέλλου και χθες στον τελικό, ταμείο και στο NBA! Πλέον μετράμε 77% ποσοστό επιτυχίας τον μήνα Φεβρουάριο. Και συνεχίζουμε.

Αφού περιμένουμε τα παιχνίδια των προκριματικών του Eurobasket και την εθνική, δεν έχει τίποτα το μπασκετικό πρόγραμμα σήμερα. Αλλά επειδή έχουμε πάρει φωτιά… θέλω να σας δώσω ένα μακροχρόνιο στοίχημα που αξίζει πάρα πολύ (για μένα κιόλας αξίζει σε ότι απόδοση και αν το παίξετε).

EuroLeague MVP 2023-2024: MIKE JAMES (2.00 Novibet

Είναι ήδη δικό του. Γιατί; Γιατί πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν στην Ευρωλίγκα, έχει τρομερά νούμερα, τα advanced stats είναι μαζί του και η Μονακό κερδίζει. Κερδίζει; Ναι κερδίζει και θα κερδίζει. Τι εννοώ με αυτό; Έχει σχετικά εύκολο πρόγραμμα και θεωρώ πως θα βρίσκεται στην τετράδα στο τέλος της κανονικής περιόδου. Με την Μονακό στην τετράδα, ακόμα και να μην βρεθεί στο Final Four μου φαίνεται απίθανο ο Mike James να μην αναδειχθεί ο MVP της σεζόν. Μεταξύ μας κιόλας αξίζει ένα τέτοιο βραβείο και με το παραπάνω.

Νούμερα, support φιλάθλων, respect αντιπάλων, αλλά και το team successs της Μονακό είναι οι λόγοι που δεν βλέπω πως αυτό το σημείο θα σπάσει. Με όποιον παίκτη της EuroLeague έχω συνομιλήσει φέτος και τον έχω ρωτήσει ποιος θα βγει MVP μου έχει απαντήσει, ο James. Εκτός από τους λόγους που πιστεύω τον Mike για MVP, θεωρώ εξαιρετική την απόδοση (2.00) αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Στηρίζουμε James λοιπόν για MVP της σεζόν.

Θα τα ξανά πούμε προς το τέλος της εβδομάδας όταν επιστρέψει και το NBA αλλά και τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων για το Eurobasket.

Να είστε καλά.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;