ΜΠΑΣΚΕΤ



Πόσα ακόμα ταμεία πλέον; Ταμείο στην Ευρωλίγκα, ταμείο στο κύπελλο, ταμείο στο ΝΒΑ, ταμείο τώρα και στον διαγωνισμό τριπόντων με τον Damian Lillard και απόδοση 5.50. Συνεχίζουμε!

Έχουμε ντέρμπι αιωνίων σήμερα το βράδυ στον τελικό κυπέλλου και όπως καταλαβαίνετε θα δώσουμε ακόμα ένα free tip. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ή Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ότι προτιμάτε. Σε τέτοια μας συνήθως βγαίνουν μπροστά οι μεγάλοι παίκτες των ομάδων και παίρνουν πολλές προσπάθειες. Παρόλα αυτά, δεν θα πάω σε επιλογή με σκορ ούτε νικητή. Αλλά στο εξής σημείο.

(19:00) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Kendrick Nunn OVER 2.5 rebounds (1.69 Novibet

Είναι τελικός. Ο Kendrick Nunn θα αγωνιστεί πάνω από 30 αγωνιστικά λεπτά ειδικά αν το ματς είναι σχετικά κοντά. Πιστεύω πως θα είναι αρκετά κλειστό και physical παιχνίδι. Ο star του ΠΑΟ είναι παίκτης που μαζέυει rebound (όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά και τα προηγούμενα χρόνια στο NBA). Ειδικά στα δύο παιχνίδια του κυπέλλου κόντρα σε ΑΕΚ και Άρη, ο Nunn έχει μετρήσει πέντε και έξι ριμπάουντ αντίστοιχα. Περίμενα να το βρίσκουμε σε πιο χαμηλή απόδοση ή μεγαλύτερο line, αλλά όσο υπάρχει το 2.5 στο 1.69 θα το αγοράσουμε.

Μετράμε 6/8 σημεία μέχρι στιγμής στον Φεβρουάριο και είναι μόνο η αρχή. Έρχονται μεγάλα πράγματα όπως ξέρετε. Να δούμε έναν ωραίο τελικό και θα τα πούμε την Τρίτη στο Overplay.

Να είστε καλά.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;