ΜΠΑΣΚΕΤ



Αχ ρε Brandon Knight. Δύο ποντάκια μακριά και αυτό γιατί το σκορ άνοιξε από νωρίς και δεν αγωνίστηκε όσο περιμέναμε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Συνεχίζουμε όμως σήμερα το βράδυ με επιλογή από τον μαγικό κόσμο του NBA. Όπως ανέφερα και στο τελευταίο επεισόδιο του Overplay, το NBA σιγά σιγά — μετά το All-Star Game θα αρχίσει να αποκτάει ενδιαφέρον. Τα παιχνίδια θα είναι πιο σημαντικά και έτσι θα έχουμε και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και δωρεάν tip. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε στο Amerikanos24.com. Πάμε να δούμε την επιλογή μας από τα σημερινά παιχνίδια του Association.

(02:30) Toronto Raptors vs. Indiana Pacers: Pascal Siakam OVER 21.5 points (1.83) 

Ο Pascal Siakam επιστρέφει σήμερα το βράδυ (αύριο Πέμπτη τα ξημερώματα) στο Toronto εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τους Raptors. Επομένως, είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς. Και συνήθως σε αυτές τις βραδιές, οι παίκτες που γυρνάνε σε πρώην ομάδες τους… έχουν και τον πρώτο λόγο στο παρκέ. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, ο Siakam δεν έχει σκοράρει πάνω από 20 πόντους, καθώς δεν έχει πάρει αρκετές προσπάθειες. Αυτό θεωρώ πως θα αλλάξει απόψε.

Ο LeBron κόντρα στους Cavaliers στο Cleveland είχε σκοράρει 38 πόντους στην επιστροφή του. Ο Leonard είχε βάλει 21 στο San Antonio και 24 στο Toronto. Ο Derrick Rose μέτρησε 24 πόντους κόντρα στους Bulls στο Chicago, την ώρα που ο Kevin Durant είχε βάλει 34 στους Thunder στην Oklahoma. Με λίγα λόγια όπως καταλαβαίνετε υπάρχει ένα μοτίβο. Οι πρώην παίκτες σκοράρουν πολύ κόντρα στις πρώην ομάδες τους.

Αυτά από εμένα για σήμερα.

Καλά κέρδη σε όλους, να είστε καλά.
DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;