ΜΠΑΣΚΕΤ



Μετά το 2/2 την περασμένη εβδομάδα στην EuroLeague, υποσχεθήκαμε έκπληξη. Τι έκπληξη; Ακόμα ένα σημείο! Έχουμε πάρει φωτιά και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το σερί και στην Basket League με την σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πάμε να δούμε την επιλογή μας.

(20:15) ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Brandon Knight OVER 11.5 points (1.72 Novibet

Είμαι ΝΒΑάκιας, ναι. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση το τι παίκτες (βετεράνους του ΝΒΑ) φέρνει η ΑΕΚ. Ο Brandon Knight είναι ο τελευταίος που αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Σήμερα το βράδυ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Kendrick Nunn. Από μόνο του αυτό θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για των πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έχει προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα στα Ευρωπαϊκά δεδομένα.

Στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φλερτάρει με 2-3 πόντους πάνω, 2-3 πόντους κάτω από το σημερινό line στους πόντους. Αλλά πιστεύω πως και ο αντίπαλος (Παναθηναϊκός και Nunn), αλλά και πως η ΑΕΚ χρειάζεται ένα step up και ένα reaction θα παίξουν ρόλο στο στοίχημα μας.

Αυτά για σήμερα, σας είχα υποσχεθεί έξτρα σημείο σε περίπτωση 2/2 και δεν σας ξέχασα. Εδώ είμαστε και εδώ ΘΑ είμαστε. Έρχονται και πιο σοβαρά ματς στο ΝΒΑ, έρχεται και το All-Star Game, οπότε… έρχονται και μεγάλα ταμεία.

Να είστε καλά, καλά κέρδη σε όλους.
DA








ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;