ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Συνεχίζουμε καθημερινά με Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, εκεί όπου έχει δράση και ενδιαφέρον. Αν και το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί από τα νοκ-άουτ και μετά, όταν θα μείνουν οι καλύτερες ομάδες. Τότε θα είναι ασφαλώς μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός. Το Φλαμένγκο-Τσέλσι σήμερα το βράδυ στις 22:00 θα μας απασχολήσει. Δυνατό ματς, ίσως να εξελιχθεί και σε ματσάρα.

Δεύτερη αγωνιστική λοιπόν και στον 2ο όμιλο, με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς. Οι Βραζιλιάνοι νίκησαν 2-0 την Εσπεράνς, οι Λονδρέζοι με το ίδιο σκορ τους Λος Άντζελες.

Εννιά διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα για τη Φλαμένγκο με ρεκόρ 7-2-0 και μόλις μία στα τελευταία 16! Μάλιστα, έχει δεχτεί γκολ μόλις στα τρία ματς από αυτά, ενώ έχει σκοράρει 28 δηλαδή σχεδόν δύο ανά 90λεπτο. Την ίδια ώρα, η Τσέλσι βρίσκεται επίσης σε πολύ καλό φεγγάρι. Μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες και μόλις μία ήττα στα 10 τελευταία, έχοντας ρεκόρ 9-0-1. Έχει δεχτεί 6 γκολ σε αυτό το διάστημα, ενώ έχει πετύχει 19. Και αυτή «παίζει» σε μέσους όρους στα 2 γκολ ανά αγώνα δηλαδή.

Το σετ των αποδόσεων είναι σχετικά ισορροπημένο, με τους Λονδρέζους σε ρόλο φαβορί. Περιμένουμε ζόρικο ματς, αφού η Φλαμένγκο θα βγάλει το… λάδι στην Τσέλσι. Ας υπολογίσουμε και εδώ πως καμία ομάδα της Λατινικής Αμερικής δεν έχει χάσει ως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, δείγμα του ότι είναι όλες σκληρές!

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Φλαμένγκο-Τσέλσι G/G & X2(2.55) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;