Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
Δημοσιεύθηκε 12 ώρες πριν
ΜΠΑΣΚΕΤ
23 Απριλίου 2025
Dionysis Aravantinos
Καλησπέρα σε όλους! Ακόμα δύο ταμεία χθες βράδυ στο GOLD DA με λάιβ νίκη του Παναθηναϊκού να πληρώνει πάνω από τον διπλασιασμό και την pre-game επιλογή του Ομέρ Γιούρτσεβεν. Πρώτο παιχνίδι απόψε και για τον Ολυμπιακό σε μία δύσκολη σειρά κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και πάμε να δούμε τι επιλογή έχω για εσάς εδώ στο free.
Για όσους θέλετε περισσότερες επιλογές και ταμεία pre-game, αλλά και live μπορείτε να κάνετε την συνδρομή σας πολύ εύκολα στο GOLD DA ΕΔΩ! Πάμε να δούμε την στοιχηματική μας επιλογή από το Game 1.
Νίκολα Μιλουτίνοφ OVER 7,5 πόντοι (1.78 Novibet)
Τα έχουμε πει πολλές φορές και σε live και σε αναλύσεις, τα λέμε και εδώ. Για κάποιον περίεργο λόγο ο Μουσταφά Φαλ δεν είναι ο εαυτός του όταν παίζει κόντρα στον Έντι Ταβάρες. Δεν έχει κάνει καθόλου καλά παιχνίδια σε άμυνα και σε επίθεση κόντρα στον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν αυτό συνεχιστεί και απόψε στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τον Νίκολα Μιλουτίνοφ σε εξαιρετική κατάσταση. Αλλά και να μην συμβεί αυτό, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πρέπει να είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που ξέρουμε για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.
Ναι, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αλλά το line του στους πόντους είναι αρκετά υπερβολικό για την κλάση του Σέρβου σέντερ. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να παίξει με τον Έντι Ταβάρες και τα φάουλ του ώστε να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού. Και ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για να το κάνει αυτό; Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Θα τον εμπιστευτούμε για την free επιλογή μας και φυσικά θα έχουμε αργότερα και άλλες στο GOLD DA.
Αυτά από εμένα σήμερα.
Να είστε καλά.
DA