ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Μόναχο, σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το Μπάγερν – Ολυμπιακός Στοίχημα.

Φυσικά επιλογές για αυτό το παιχνίδι θα βρείτε και στο PS Blog μου στο Pamestoixima.gr, με μπόλικη ανάλυση και με δύο ειδικά στοιχήματα για την αναμέτρηση Μπάγερν – Ολυμπιακός.

Η Μπάγερν είναι μια ομάδα στα μέτρα των Πειραιωτών. Δεν έχει τρομακτική ποιότητα, όμως έχει κάποιους συγκεκριμένους παίκτες που θα πρέπει να προσέξει. Ο Κάρσεν Έντουαρντς των 18.2 πόντων και ο Σαμπάζ Νέιπιερ των 17.5 είναι οι κινητήριοι μοχλοί της Μπάγερν Μονάχου.

Βέβαια ο Ολυμπιακός, με τον Μιλουτίνοφ στην 12άδα του, θα μας δείξει κάτι που δεν το έχουμε δει φέτος. Ο Σέρβος είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και με το σώμα του να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Δεν θα σταθούμε όμως στον Μιλουτίνοφ, αλλά συνολικά στον Ολυμπιακό.

Η Μπάγερν είναι… τσακωμένη με την άμυνα, καθώς δέχεται 94 πόντους ανά ματς, νούμερο που την κατατάσσει στην χειρότερη θέση της Ευρωλίγκας! Ο Ολυμπιακός λοιπόν, πρέπει να δείξει την ποιότητά του και να σκοράρει όσο περιμένουμε από το ταλαντούχο ρόστερ του.

Πάμε να παίξουμε στοίχημα λοιπόν, ποντάροντας στην επιλογή Ολυμπιακός Over 79,5 πόντοι στο Pamestoixima.gr.

Την παραπάνω επιλογή θα την συνδυάσουμε με το Ολυμπιακός -3,5, επίσης από το Pamestoixima.gr, φτιάχνοντας έτσι ένα τίμιο bet builder.

Στο Up Tempo by Pamestoixima.gr της Πέμπτης (24/10), Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Ζάκκας είπαν πολλά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, αλλά και συνολικά για όλη την 5η αγωνιστική της Euroleague. Δείτε ξανά το επεισόδιο με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Μπάγερν – Ολυμπιακός Στοίχημα:

Ολυμπιακός -3,5 στο Pamestoixima.gr

Ολυμπιακός over 79,5 πόντοι στο Pamestoixima.gr

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 1.90 στo Pamestoixima.gr

Ραντεβού το μεσημέρι της Δευτέρας (28/10, 13:00) στο κανάλι του Amerikanos24 στο YouTube για το νέο, ζωντανό “UpTempo”, με τους Αχιλλέα Μαυροδόντη και Γιώργο Ζάκκα και όλα όσα έχουν να κάνουν με τον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;