ΜΠΑΣΚΕΤ



Η Ευρωλίγκα είναι και πάλι εδώ, με πολλά ματς και ενδιαφέροντα πράγματα για να δούμε. Έχουμε όμως να παίξουμε και στοίχημα, οπότε πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το Μπασκόνια – Άλμπα Στοίχημα!

Η Μπασκόνια από πλευράς της δεν είναι ομάδα που τρομάζει, όμως θα είναι σίγουρα σε επίπεδο να διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Play In. Από την άλλη, στην έδρα της μπορεί πάντα να κάνει ζημιές. Όταν παίζει μάλιστα και με ομάδες χαμηλότερου επιπέδου, ο «άσσος» είναι σούπερ επιλογή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τραυματίες, η Μπασκίνια έχει αμφίβολους τους Νίκο Ρογκαβόπουλο και Τάντας Σεντεκέρσκις, όμως από την άλλη η Άλμπα δεν θα έχει σίγουρα στο παιχνίδι τους Ντέλοου, Σαμάρ, Τόμας, Ουίλιαμς και Ραπιέκ.

Η παρέα του Μονέκε, όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, είναι ξεκάθαρο πως έχει τον πρώτο λόγο για ό,τι έχει να κάνει με τη νίκη. Εξάλλου, η Άλμπα βάζει πλώρη για τον πάτο της κατάταξης στην Ευρωλίγκα. Το ερώτημα όμως είναι πού θα σταματήσει η διαφορά. Η λογική μας ωθεί να πάμε ψηλά. Η Μπασκόνια είναι καλύτερη ομάδα και θα προσπαθήσει να το αποδείξει στο γήπεδο. Εμείς από πλευράς μας θα εμπιστευτούμε την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, που με τον Μονέκε να κάνει τρομερά πράγματα, μπορεί να πάρει τη νίκη.

Θα πάμε σε ένα σχετικά υψηλό χάντικαπ, ποντάροντας, όπως είπαμε, στην διαφορά ποιότητας. Έτσι, η επιλογή μας θα είναι το Μπασκόνια -9,5 στο Pamestoixima.gr, επιλογή που μας διπλασιάζει το αρχικό μας ποντάρισμα!

Στο Up Tempo by Pamestoixima.gr της Πέμπτης (24/10), Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Ζάκκας είπαν πολλά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, αλλά και συνολικά για όλη την 5η αγωνιστική της Euroleague. Δείτε ξανά το επεισόδιο με ένα κλικ ΕΔΩ.

 

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Μπασκόνια – Άλμπα Στοίχημα:

Μπασκόνια -9,5 στο Pamestoixima.gr

To συγκεκριμένo bet μας πληρώνει με απόδοση 2.02 στo Pamestoixima.gr

Ραντεβού το μεσημέρι της Δευτέρας (28/10, 13:00) στο κανάλι του Amerikanos24 στο YouTube για το νέο, ζωντανό “UpTempo”, με τους Αχιλλέα Μαυροδόντη και Γιώργο Ζάκκα και όλα όσα έχουν να κάνουν με τον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;