ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Η δράση της 5ης αγωνιστικής της Euroleague συνεχίζεται, το πρόγραμμα της Πέμπτης (24/10) δεν έχει «αιώνιους», οπότε θα στρέψουμε το βλέμμα μας στο γαλλικό ντέρμπι Μονακό – Παρί (20:00).

Βέβαια, θυμίζουμε πως το μεσημέρι (24/10, 13:00) θα τα πούμε live μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη στο “UpTempo” για τις «μάχες» του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Euroleague, την αποχώρηση του Φίλιπ Πετρούσεφ και πολλά ακόμα.

Επιστρέφοντας στα δικά μας και το Μονακό – Παρί, θα πρέπει να σταθούμε σε μια αρχή που έχουμε στο στοιχηματικό μας παιχνίδι: οι εταιρείες σπάνια κάνουν λάθη σε αυτό το επίπεδο, όμως «ακούμε» το ένστικτό μας, όταν το θεωρούμε σωστό. Κι αυτή τη φορά από το δικό μας… διάβασμα φαίνεται να υπάρχει λάθος των εταιρειών. Φυσικά, όλα αυτά θα αποδειχθούν στο παρκέ, όμως σε αυτή τη φάση θα «ακούσουμε» τη δική μας αίσθηση και λογική.

Και εξηγούμαστε… Η ποιοτική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι τεράστια, πολύ μεγαλύτερη ακόμα και από αυτήν που αποτυπώνεται στη βαθμολογική διαφορά τους (3-1 η Μονακό, 1-3 η Παρί).

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς διαθέτει μια ομάδα επιπέδου Final Four, ενώ ο Τιάγκο Σπλίτερ έχει ένα ρόστερ που θα κάνει… ζημιές, αλλά δεν θα κυνηγήσει με αξιώσεις να βρεθεί στην postseason. Το φινάλε της regular season είναι πολύ πιθανό να βρει τις δύο ομάδες στα δύο… άκρα του πίνακα, με το σύνολο των Νικ Καλάθη – Γιώργου Παπαγιάννη στο Top-4 και τους κατόχους του Eurocup στο… Bottom-4. Θα περιμέναμε, λοιπόν, πως το line που θα «ανοίξει» το ματς θα είναι «τσιμπημένο», με δεδομένο πως η Μονακό στην έδρα της έχει τον τρόπο να «καθαρίζει» τέτοια παιχνίδια.

Οι Μονεγάσκοι στη φετινή Euroleague νίκησαν με +13 την Αρμάνι Μιλάνο, +6 την Μακάμπι Τελ Αβίβ και +16 τη Βίρτους Μπολόνια. Γιατί να μην πάρουν άλλη μια άνετη εντός έδρας νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην υποδεέστερη Παρί, την οποία μπορούν να «ματσάρουν» σε φυσικά προσόντα και ταχύτητα; Άλλωστε, οι δύο ομάδες γνωρίζονται από το γαλλικό πρωτάθλημα και οι γηπεδούχοι δεν θα… ξαφνιαστούν από τον τρόπο παιχνιδιού της «παρέας» του Τι Τζέι Σορτς, όπως για παράδειγμα έπαθε ο Παναθηναϊκός.

Με άλλα λόγια, στο Μονακό – Παρί «βλέπουμε» εύκολο άσο. Όσο «εύκολος» μπορεί να είναι ένας άσος σε αυτό το επίπεδο. Το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μάικ Τζέιμς με διψήφια διαφορά είναι πιθανό και πληρώνει εξαιρετικά (-9,5 στο 2.35 στο Pamestoixima.gr), όμως θα αρκεστούμε στο -7,5 και τον… διπλασιασμό (1.98 στο Pamestoixima.gr).

Ραντεβού το μεσημέρι στο “UpTempo”.

Ανακεφαλαίωση:

Μονακό – Παρί: Μονακό -7,5 στο 1.98 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;