ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του Amerikanos24. Η δράση της Euroleague για την 5η αγωνιστική ξεκινάει από την Τετάρτη (23/10) και εμείς θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι Παρτιζάν – Βίρτους Μπολόνια (21:30).

Φυσικά, την Πέμπτη (24/10, 13:00) θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε όλη την αγωνιστική μέσα από το “UpTempo” powered by Pamestoixima.gr, μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη, στην «ζωντανή» εκπομπή μας στο κανάλι του Amerikanos24 στο YouTube.

Σε αυτή τη φάση, όμως, θα επιστρέψουμε στο Παρτιζάν – Βίρτους Μπολόνια, μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί. Και εξηγούμε τι εννοούμε αμέσως…

Η σερβική ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι για πολλούς το… darkhorse της φετινής Euroleague, όμως δεδομένα χρειάζεται χρόνο, για να βάλει στην «μηχανή» της τα πολλά μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού. Η Παρτιζάν ξεκίνησε τη σεζόν με δύο ήττες στην Euroleague, από την Μπασκόνια (88-82) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (93-86), όμως σιγά – σιγά δείχνει τα… δόντια της.

Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου επιβλήθηκαν άνετα της Μπάγερν Μονάχου (86-78 με τον Στέρλινγκ Μπράουν να σημειώνει 22 πόντους) και στη συνέχεια πήραν ένα επιβλητικό διπλό κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (91-79 με τον Μπράουν να μετράει αυτή τη φορά 23 πόντους). Η Παρτιζάν βρίσκει τα πατήματά της, ανεβάζει «στροφές» και σύντομα μπορεί να είναι ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Στην αντίπερα όχθη, η Βίρτους Μπολόνια είναι η μοναδική ομάδα της φετινής Euroleague που ακόμα δεν έχει νίκη (0-4 ρεκόρ). Βλέπετε, οι Ιταλοί έχουν ηττηθεί από τις Αναντολού Εφές (67-76), Βιλεμρπάν (87-85), Ζαλγκίρις Κάουνας (68-71) και Μονακό (101-85).

Στην αναμέτρηση με τους Μονεγάσκους το σύνολο του Λούκα Μπάνκι θέλησε να βγάλει αντίδραση και πήρε διψήφιες διαφορές στη 2η περίοδο. Όμως, τελικά όχι μόνο… λύγισε, αλλά έχασε και το ματς με 16π. διαφοράς. Το ρόστερ υστερεί στη θέση «1», ο Ουίλ Κλάιμπερν δεν έχει «δέσει» προς το παρόν και το μέλλον μοιάζει ζοφερό.

Η φόρμα των δύο ομάδων, η ποιότητα των δύο ρόστερ, καθώς και η… διαφορά επιπέδου στους πάγκους, μας κάνουν να πάμε στο -6,5 των γηπεδούχων (1.72 απόδοση στο Pamestoixima.gr) στο επικείμενο Παρτιζάν – Βίρτους Μπολόνια.

Ανακεφαλαίωση:

Παρτιζάν – Βίρτους Μπολόνια: Παρτιζάν -6,5 στο 1.72 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;