ΜΠΑΣΚΕΤ



Και η εβδομνάδα ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο, με μπάσκετ! Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Καρδίτσα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στην αποστολή! Πάμε όμως να δούμε τις επιλογές μας για το Καρδίτσα – Ολυμπιακός Στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός, όπως είπαμε, θα έχει για πρώτη φορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στην αποστολή. Ο Σέρβος ξεπέρασε το πρόβλημά του και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μάλιστα ο Έλληνας κόουτς, προκειμένου να τον δηλώσει στην λίστα των ξένων της Stoiximan GBL, άφησε εκτός τον Φιλίπ Πετρούσεφ. Παράλληλα, εκτός παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος δεν είναι δηλωμένος, ενώ στην Αθήνα έμεινε και ο Εβάν Φουρνιέ, λόγω ενοχλήσεων στον γλουτιαίο.

Πάμε όμως στα του αγώνα. Ο Ολυμπιακός, μετά από μια απαιτητική εβδομάδα, θα ανοίξει το ροτέισιον, ώστε να πάρουν χρόνο παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ, αλλά και να ξεκουραστούν εκείνοι που τράβηξαν το μεγάλο κουπί. Αυτό μας ωθεί να ποντάρουμε σε έναν παίκτη που έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν έπαιξε πολύ απέναντι στην Έφες. Ο λόγος για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού δίνεται σε τρομερή απόδοση στην Stoiximan, είναι παίκτης με ποιότητα και απέναντι στην Καρδίτσα περιμένουμε να… ξεσπάσει και να κάνει το καλό παιχνίδι που θέλουμε εμείς και η τσέπη μας.

Τάιλερ Ντόρσεϊ 13+ πόντοι στις ενισχυμένες αποδόσεις της Stoiximan, επιλογή που τη βρίσκουμε σε απόδοση 2.65!

Στο Up Tempo by Pamestoixima.gr της Πέμπτης (17/10), Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Ζάκκας είπαν πολλά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, αλλά και συνολικά για όλη την 3η και 4η αγωνιστική της Euroleague. Δείτε ξανά το επεισόδιο με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Καρδίτσα – Ολυμπιακός Στοίχημα για την Stoiximan GBL:

Τάιλερ Ντόρσεϊ 13+ πόντοι στις ενισχυμένες αποδόσεις της Stoiximan

To συγκεκριμένo bet μας πληρώνει με απόδοση 2.65 στην Stoiximan

Ραντεβού το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10, 13:00) στο κανάλι του Amerikanos24 στο YouTube για το νέο, ζωντανό “UpTempo”, με τους Αχιλλέα Μαυροδόντη και Γιώργο Ζάκκα.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;