ΜΠΑΣΚΕΤ



Κυριακή γιορτή και σχόλη να ‘ταν η βδομάδα όλη έλεγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η ικόρη μου η σοσιαλίστρια». Κυριακή έχουμε κι εμείς και ήρθε η ώρα να παίξουμε στοίχημα στην Stoiximan GBL! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το Λαύριο – Κολοσσός Στοίχημα!

Και οι δύο ομάδες ψάχνονται ακόμη. Παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης χωρίς να έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης, ενώ ο Κολοσσός περνά… δύσκολα και στο Basketball Champions League, εκεί όπου επίσης μετρά μόνο ήττες. Βέβαια αυτό το ματς είναι κάτι διαφορετικό, καθώς μπορεί να κρίνει αρκετά στη μάχη της παραμονής.

Από αυτό το παιχνίδι θα έχουμε τρία σημεία από την Stoiximan, προκειμένου να βγάλουμε ένα δυνατό bet builder. Πάμε να τα δούμε όμως ένα προς ένα… \

Πρώτα θα πάμε στη νίκη του Λαυρίου. Το Λαύριο δεν έχει Ευρώπη, άρα έχει το περιθώριο να δουλέψει πολύ για αυτό το ματς. Επιπλέον παίζει στην έδρα του. Θα πάμε κι εμείς με τον Άσσο, ο οποίος όμως δεν θα μείνει μόνος του.

Στη συνέχεια θα σας προτείνουμε την επιλογή Under 160,5 πόντοι στο σύνολο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν σκοράρει πάνω από 80 πόντους, οπότε δύσκολα θα ξεπεράσουν τα όσα μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής σε ένα ματς με μεγάλο «πρέπει».

Από εκεί και πέρα, θα κλείσουμε με τον Ταζ Σέρμαν. Ο Αμερικανός γκαρντ του Λαυρίου αποτελεί έναν καλό σκόρερ για τα δεδομένα της ομάδας και μπορούμε να ποντάρουμε στα τρίποντά του. Ταζ Σέρμαν Over 1,5 εύστοχο τρίποντο λοιπόν.

Στο Up Tempo by Pamestoixima.gr της Πέμπτης (17/10), όπου Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Ζάκκας είπαν πολλά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, αλλά και συνολικά για όλη την 3η και 4η αγωνιστική της Euroleague. Δείτε ξανά το επεισόδιο με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Λαύριο – Κολοσσός Στοίχημα  για την Stoiximan GBL:

Νικητής Λαύριο

Under 75,5 πόντοι

Ταζ Σέρμαν Over 1,5 εύστοχο τρίποντο.

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 4.65 στην Stoiximan.

Ραντεβού το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10, 13:00) στο κανάλι του Amerikanos24 στο YouTube για το νέο, ζωντανό “UpTempo”, με τους Αχιλλέα Μαυροδόντη και Γιώργο Ζάκκα.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;