ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Νωρίς-νωρίς ανοίγει σήμερα η αυλαία στη Stoiximan Super League. Ασφαλώς, στην ημέρα έχουμε το μεγάλο ματς, το ντέρμπι των «δικεφάλων» στην «OPAP Arena». Θα δώσουμε ένα σημείο και από αυτό στα υστερόγραφά μας, αλλά θα ασχοληθούμε κυρίως με άλλο παιχνίδι. Ολυμπιακός-Λεβαδειακός, λοιπόν, στις 16:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να αναζητούν άλλο ένα τρίποντο. Απέναντί τους μια ομάδα που βάζει σε κάθε αντίπαλο δύσκολα, αλλά σήμερα έχει ένα πολύ υψηλό εμπόδιο μπροστά της.

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 13:00 ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ RED ALERT BY STOIXIMAN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ AMERIKANOS24, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΝΑΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Ο Ολυμπιακός προ της διακοπής είχε μια πολύ καλή εβδομάδα. Νίκησε Ατρόμητο και Μπράγκα, ενώ έφερε και ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Όλα αυτά, κρατώντας το μηδέν, κάτι που θέλει και να διατηρήσει. Αναμφίβολα, το σημερινό ματς οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να το πάρουν και να εκμεταλλευτούν τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής. Όπως και φυσικά να το εκμεταλλευτούν για να βρουν ρυθμό ενόψει της Μάλμε και της απαιτητικής συνέχειας. Διότι έχει να δώσει η ομάδα του Μεντιλίμπαρ 7 ματς σε 21 ημέρες.

Η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» μοιάζει γρίφος. Αυτό που είναι το μόνο σίγουρο ως τώρα, πάντως, είναι το ότι ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα ότι αποτέλεσμα και να φέρει στο ημίχρονο, παραμένει ως το φινάλε. Και αυτό μας δείχνει αρκετά ενόψει και του σημερινού αγώνα. Περιμένουμε τους γηπεδούχους να είναι πιεστικοί, να μπουν δυνατά και να βρουν ενδεχομένως και ένα γρήγορο γκολ.

Ο Λεβαδειακός στην αντίπερα όχθη, δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει το πρώτο του τρίποντο. Δεν έχει το εύκολο γκολ και δέχεται τέρματα από τους αντιπάλους του, με την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας να παίρνει χαμηλό βαθμό. Ασφαλώς, η διακοπή ήταν ευεργετική ώστε ο Νίκος Παπαδόπουλος, του οποίου η παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή, να δουλέψει περισσότερο. Οι Βοιωτοί είναι ανταγωνιστικοί ως τώρα, αλλά δεν έχουν ουσία και δεν μπορούν να πάρουν από τα ματς αυτό που θέλουν. Σίγουρα, θα θελήσουν να χτυπήσουν στην κόντρα στο σημερινό παιχνίδι. Αν καταφέρουν με κάποιον τρόπο να προηγηθούν, τότε θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Θα πάμε με πολλές επιλογές στη Stoiximan… Μία βασική, μία έξτρα και δύο fun bets σε υψηλή απόδοση!

 

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 1/1 (ημ/τελ) & over 1,5 goals (1.91) Stoiximan

 

Έξτρα πρόταση: over 2.5 κόρνερ Ολυμπιακού στο 1ο ημίχρονο (1.70)

Fun bets: Να δεχτεί κάρτα ο Λαμαράνα Τζάλοου (3.50), να σκοράρει με φάουλ ο Τσικίνιο (20.00).

 

ΥΓ. Το G/G στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ πληρώνει καλά, όπως και το στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός…

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;