ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team. Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague ολοκληρώθηκε και αφού πάρουμε μία… ευρωπαϊκή ανάσα, θα στραφούμε στο Μαρούσι – Περιστέρι (19/10, 18:00) της 3ης αγωνιστικής της GBL.

Φυσικά, το μεσημέρι της Δευτέρας θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε όσα είδαμε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη στο “UpTempo”, ζωντανά στο Amerikanos24TV στο YouTube.

Επιστρέφουμε στα δικά μας, λοιπόν και το Μαρούσι – Περιστέρι. Οι δύο ομάδες μεταξύ των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσαν για το FIBA Europe Cup και το BCL αντίστοιχα έχουν δώσει μέχρι στιγμής δυο ματς η κάθε μία για την GBL και αμφότερες έχουν ρεκόρ 1-1. Το Μαρούσι ηττήθηκε από τον Προμηθέα σε ένα ματς με καλό ρυθμό (80-84), ενώ «λύγισε» τον Κολοσσό Ρόδου (70-67). Στην αντίπερα όχθη, το Περιστέρι έχασε από τον ΠΑΟΚ (72-80), αλλά πήρε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο (82-72).

Οι δύο τους ψάχνουν τα αγωνιστικά τους πατήματα, αλλά η ποιότητα και το επιθετικό ταλέντο υπάρχουν και μας οδηγούν στο over 154,5 πόντων στην αναμέτρηση. Την επιλογή την κάνουμε στο 1.87 του Pamestoixima.gr.

Για την ακρίβεια, οι γηπεδούχοι έχουν βρει… χρυσό μέχρι στιγμής στο πρόσωπο του Κάμερον Ρέινολντς (23,5π. ανά ματς), την ώρα που ο Τζόναθαν Στόουβ σημειώνει 11,5π. κατά μέσο όρο. Παράλληλα, ο Έλβαρ Φρίντρικσον έχει ήδη δώσει 19 ασίστ σε δύο αναμετρήσεις, με τους Χάρη Γιαννόπουλο – Μίροσλαβ Ραντούλιτσα να προσθέτουν… ενέσεις ποιότητας και εμπειρίας στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Λιμνιάτης παίρνει αθροιστικά 28+ πόντους ανά παιχνίδι από τους Σι Τζέι Χάρις και Τζάρελ Έντι, ενώ φέρνει στον… αφρό και τον Τζάστιν Πάτον (11,5π. και 5,5ρ.). Ωστόσο, αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι το focus του Περιστερίου στους νέους παίκτες και το step up του Νεοκλή Αβδάλα, ο οποίος είχε 16 πόντους με 3/5 τρίποντα απέναντι στον Πανιώνιο.

Το επιθετικό ταλέντο υπάρχει και στις δύο ομάδες, ο ρυθμός μπορεί να ανέβει και όπως αναφέραμε και παραπάνω θα ποντάρουμε στο συνολικό over της αναμέτρησης Μαρούσι – Περιστέρι.

Ανακεφαλαίωση:

Μαρούσι – Περιστέρι: Over 154,5 πόντοι στο 1.87 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;