ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team. Η δράση στην Euroleague συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και στο τέλος της αγωνιστικής θα κάνουμε «ταμείο», βλέποντας πώς πήγαν συνολικά οι προβλέψεις μας. Προς το παρόν, πάντως, θα ασχοληθούμε με το Βιλερμπάν – Μπασκόνια (18/10, 21:30).

Βέβαια, όλα τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής μπήκαν στο… μικροσκόπιο του “UpTempo”, με focus στους «αιώνιους» και αναλύσεις, προγνωστικά από όλα τα γήπεδα της Euroleague.

Γνωρίζοντας πως ο Αχιλλέας Μαυροδόντης θα γράψει στο site την Παρασκευή (18/10) για το Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και περιμένοντας και τη στήλη του Διονύση Αραβαντινού, εμείς αποφασίσαμε να κινηθούμε λίγο διαφορετικά και να προσεγγίσουμε στοιχηματικά το Βιλερμπάν – Μπασκόνια.

Από την μία πλευρά, η γαλλική ομάδα για άλλη μια χρονιά «χτίστηκε» με… χαμηλό ταβάνι και αργά ή γρήγορα περιμένουμε πως θα γίνει «σάκος του μποξ» για τους υπόλοιπους. Δεν είναι τυχαίο πως η Βιλερμπάν και η Άλμπα Βερολίνου ήταν οι τελευταίες ομάδες της λίγκας σε όλα τα power rankings πριν από το ξεκίνημα της regular season. Η «παρέα» του Νάντο ντε Κολό (1-2 ρεκόρ) «πάλεψε» το ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά γνώρισε την ήττα (89-82), νίκησε την ομάδα – απογοήτευση, Βίρτους Μπολόνια (87-85) και έχασε στο Βερολίνο από την Άλμπα (84-79).

Στην αντίπερα όχθη, η Μπασκόνια που στοχεύει στην είσοδό της στα play-in έχει πάρει δύο επιβλητικές εντός έδρας νίκες, κόντρα στην Παρτιζάν (88-82) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (76-72) και έχει ηττηθεί στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα (78-71). Έτσι, οι Βάσκοι του Πάμπλο Λάσο βρίσκονται στο 2-1. Στη Βιτόρια γνωρίζουν πως για να μπουν στην postseason θα χρειαστούν διπλά σε έδρες σαν αυτή τη Βιλερμπάν και δεδομένα έχουν… κυκλώσει την αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι του ζευγαριού Βιλερμπάν – Μπασκόνια έχουν μεγαλύτερη ποιότητα, σημαντικό «πρέπει», αλλά και εμπειρία για να πάρουν την νίκη το βράδυ της Παρασκευής. Γι’ αυτό και θα ποντάρουμε στο διπλό στο 1.84 στο Pamestoixima.gr.

Ανακεφαλαίωση:

Βιλερμπάν – Μπασκόνια: Νίκη Μπασκόνια στο 1.84 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;