ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Επιστροφή στη δράση, επιτέλους, μετά από σούπερ ταμείο στο Ελβετία-Δανία. Μπορεί λόγω και των πολλών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων να μην ξεκινούν σήμερα όλα τα πρωταθλήματα, αλλά εμείς θα πάμε με τα… δικά μας. Η Super League 2 μας τραβάει τα βλέμματα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που πλέον βλέπουμε τα ματς σε ελεύθερο κανάλι (ΣΚΑΪ). Γι’ αυτό και το ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός (17:00) μας ιντριγκάρει να ποντάρουμε πάνω του.

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 13:00 ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ RED ALERT BY STOIXIMAN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ AMERIKANOS24, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΝΑΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να χωρίζονται από έναν βαθμό. Στο -5 από την κορυφή και την πρωτοπόρο ΑΕΛ οι γηπεδούχοι, στο -6 οι φιλοξενούμενοι. Ασφαλώς, με διαφορετικούς στόχους η καθεμία. Ο μεν ΠΑΣ έχει ως στόχο την άνοδο και την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία. Ο δε Καμπανιακός θέλει να εξασφαλίσει τη σωτηρία του το συντομότερο δυνατόν.

Οι Ηπειρώτες προέρχονται από κολλητά αρνητικά αποτελέσματα. Πρώτα ήρθε η εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) απέναντι στη Νίκη Βόλου και ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα από τον Μακεδονικό (3-1). Κακή εμφάνιση από το σύνολο του Πέρε Πομς και στα δύο παιχνίδια, καλείται να βρει λύσεις κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Είχε ξεκινήσει πάντως στο πρωτάθλημα με δύο τρίποντα κόντρα σε Εθνικό Νέου Κεραμιδείου και Ηρακλή.

Η ομάδα της Χαλάστρας από την άλλη έχει διακυμάνσεις στην απόδοσή της. Νίκησε στην πρεμιέρα τη Νίκη Βόλου (2-0) και στη δεύτερη αγωνιστική έχασε στον Μακεδονικό (1-0). Ακολούθησε το τρίποντο εκτός με τον Διαγόρα Ρόδου (0-1) και την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας (1-3). Δέχεται γκολ, βρίσκει κιόλας. Λείπει η σταθερότητα και ενδεχομένως να φανεί ξανά σήμερα.

Θα στηρίξουμε την έδρα και την ποιοτικότερη ομάδα. Ποντάρουμε στο γεγονός πως ο ΠΑΣ θα μπει δυνατά, ελπίζοντας να βρει γκολ στο πρώτο μέρος και να νικήσει τελικά.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 1 & over 0.5 goal ημίχρονο (2.20) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;