ΜΠΑΣΚΕΤ



Σε Παρίσι ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός για να αντιμετωπίσει την Παρί απόψε το βράδυ στην τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι στο ΣΕΦ. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες θα κερδίσουν τα παιχνίδια τους, αλλά θα σας πάω σε επιλογές παικτών από τα αποψινά ματς στην Ευρωλίγκα. Πάμε λοιπόν να δούμε χωρίς πολλά πολλά τις δύο μου προτάσεις από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

(21:15) Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: Εβάν Φουρνιέ OVER 10,5 πόντοι (1.86 Novibet) 

Ο Ολυμπιακός ψάχνει μία ακόμα νίκη, μετά την πρώτη του νίκη που πέτυχε κόντρα στην Ζάλγκιρις την περασμένη εβδομάδα. Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει ήδη ξεκινήσει την κούρσα του για το βραβείο του MVP,  αλλά θα πάω με την επιλογή του Εβάν Φουρνιέ στο σημερινό παιχνίδι, καθώς σιγά σιγά βρίσκει τον ρόλο του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις με 15 πόντους ενώ δεν ήταν πολύ εύστοχος, επομένως μου κάνει εντύπωση που το line του έχει μείνει σχετικά χαμηλά. Η πρώτη μου επιλογή λοιπόν είναι ο Γάλλος σταρ.

(21:30) Παρί – Παναθηναϊκός: Κέντρικ Ναν UNDER 3,5 ασίστ (2.20 Novibet) 

Ναι, ο Κέντρικ Ναν έχει ξεκινήσει την σεζόν on a mission που λένε και στο χωριό μου. Και ναι πασάρει την μπάλα πιο πολύ. Αλλά, το 2.20 σε under των 3,5 ασίστ κόντρα σε μία ομάδα όπως η Παρί θεωρώ πως αξίζει το ρίσκο. Σταμάτησε στους 27 πόντους και τις τρεις ασίστ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ κόντρα στην Μπάγερν είχε 17 πόντους και επτά ασίστ. Και στο Βερολίνο είχε πάνω από τρεις ασίστ (4). Αλλά και πάλι, κρίνοντας από την περσινή σεζόν, θα πάω με το under 3,5 ασίστ.

Αυτά από εμένα σήμερα. 1+1 επιλογή. Γιατί έχουμε δύο παιχνίδια ελληνικών ομάδων σήμερα.

Να είστε καλά.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;