ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Πέσαμε στο καλύτερο ημίχρονο της ΑΕΛ χθες το μεσημέρι, αλλά τουλάχιστον το βράδυ σώσαμε την παρτίδα στο Σερβία-Ελβετία. Κάναμε το 1/2 και προχωράμε… Σήμερα θα ασχοληθούμε με την Εθνική μας ομάδα που δίνει παιχνίδι παγίδα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ελλάδα-Ιρλανδία λοιπόν το ματς που επιλέγουμε να προτείνουμε και θα το προσεγγίσουμε λίγο… διαφορετικά.

Η Εθνική προέρχεται από την συγκλονιστική εμφάνιση στο Γούεμπλεϊ και τη νίκη κόντρα στην Αγγλία. Τα παλικάρια του Γιοβάνοβιτς έκαναν απίθανο ματς, έπαιξαν όλοι μαζί για τον φίλο τους Τζορτζ Μπάλντοκ και πέτυχαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της «γαλανόλευκης». Πλέον, στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου, ρυθμίζει τα πάντα και στα χέρια της είναι η κορυφή. Για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την πρωτιά, η Ελλάδα θα πρέπει να πάρει το τρίποντο σήμερα. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά αλλά στο μυαλό μου. Ναι μεν αλλά που λέμε…

Διότι ναι μεν η Εθνική μας είναι ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα από την Ιρλανδία… Αλλά θα πρέπει να δούμε μήπως από την υπερπροσπάθεια, την κούραση και την αϋπνία μετά το σοκ του θανάτου του Μπάλντοκ, όλα αυτά έχουν αδειάσει τους παίκτες του Ιβάν. Σίγουρα, ο Σέρβος κόουτς δεν θα τους επιτρέψει να εφησυχάσουν αλλά θα πρέπει και σήμερα να υπερβάλουν εαυτό.

Απέναντί τους ένα σύνολο που πήρε την Πέμπτη την πρώτη του νίκη στην έδρα της Φινλανδίας. Έχει δεχτεί γκολ στα 8/10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της η Ιρλανδία και αμυντικά δεν πατάει καλά. Είναι τρομερά αθλητική ομάδα, όμως, και θα φτιάξει τις φάσεις της. Θεωρώ πως θα πάει για την ισοπαλία πρωτίστως και ανάλογα θα δει πως θα της πάει και ο αγώνας. Ενδεχομένως να εκμεταλλευτεί την κούραση της Ελλάδας, αλλά θα έχει να αντιμετωπίσει και το κατάμεστο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Έχει το πάνω χέρι η Ελλάδα, αλλά στο μυαλό μου πρέπει να σκοράρει περισσότερες από μία φορές για να νικήσει…

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ελλάδα-Ιρλανδία Goal/Goal (2.25) Stoiximan

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;