ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα του Amerikanos24TV μετά την αναμέτρηση απέναντι στη Ζάλγκιρις, αναλύοντας τα όσα έπρεπε να κάνει ο Ολυμπιακός για να καθαρίσει το ματς, με τον σταρ των Ερυθρόλευκων να αναφέρεται επίσης στην επιστροφή του στο ΣΕΦ, αλλά και στο πώς τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλες άμυνες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάσα Βεζένκοφ: 

Για το αν του είχε λείψει να παίζει Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ, ο Σάσα Βεζένκοφ είπε: 

Πάρα πολύ. Όλα τα παιχνίδια, αλλά ιδιαίτερα αυτά στο ΣΕΦ μου έχουν λείψει. Ήταν ένα παιχνίδι που στην αρχή θεωρήσαμε ότι επειδή μπήκαμε πάρα πολύ καλά, θα είναι εύκολο. Η Ζαλγκίρις επέστρεψε και πρέπει να βελτιωθούμε πάρα πολύ ώστε να έχουμε αυτό που θέλουμε και αυτό που πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε.

Για την κακή εικόνα στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο: 

Αφήσαμε τη Ζαλγκίρις να πάρει πάρα πολλά ριμπάουντ. Ήταν πιο δυναμική από εμάς. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε 25 20. Δεν θυμάμαι 27 πόντους. Αφήσαμε κάποια εύκολα σουτ. Δεν πρέπει να γίνονται. Πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια, να μην υπάρχει χαλαρότητα και να πάμε να πάρουμε όλες τις νίκες που πιστεύουμε ότι μπορούμε.

Για το εύκολο σκορ που δίνει: 

Αυτό πρέπει να κάνω αν δείτε. Δεν πήρα και πάρα πολλές προσπάθειες σήμερα γιατί είναι και οι άμυνες έτσι, οπότε πρέπει να κάνω άλλα πράγματα, όπως ριμπάουντ, πώς να κινηθώ ώστε να ανοίξω τους χώρους και όταν μπορώ να εκτελέσω ότι μου ζητήσει ο προπονητής, ότι ζητάει η ομάδα. Είναι και πνευματικό το κομμάτι, οπότε όλα μαζί έτσι ώστε να κερδίζει η ομάδα.

Για το αν τον αντιμετωπίζουν διαφορετικά οι άμυνες μετά την επιστροφή του: 

Εντάξει, θεωρώ ότι σίγουρα είναι. Είναι έμφαση. Το βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι και πιο πολύ. Είναι καθαρά δικό μου θέμα και της ομάδας. Το πως θα ελευθερωθώ, πως θα δουλέψω πνευματικά, να είμαι έτοιμος να το αντέξω και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά.

Για το ότι μοιάζει σαν να μην έλειψε ποτέ: 

Όχι, όχι. Είναι σαν να έλειψα. Γιατί όταν φεύγεις αφήνεις κάτι πίσω. Αλλά έχω ζήσει καινούργια πράγματα, Έχω επιστρέψει με άλλες εμπειρίες. Έχω πιστέψει σε μια ομάδα που δεν είναι η ίδια όπως την άφησα ακριβώς, οπότε πρέπει και εγώ να βρω τα πατήματά μου ή να τα έβρισκα. Όλη την προετοιμασία για να είμαι έτοιμος για αυτό που έρχεται. Σίγουρα το ότι βλέπω τόσα οικεία πρόσωπα είναι θετικό και με βοηθάει, αλλά θέλει και υπάρχει πολύ περιθώριο βελτίωσης.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;