ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Επιστροφή στη… δράση έστω και για λίγο. Εν μέσω της διακοπής για τα ματς των εθνικών ομάδων για το Nations League, υπάρχει και ένα παιχνίδι για το Κύπελλο. Το Καβάλα-Αστέρας είναι η αναμέτρηση που θα βγάλει το τελευταίο εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Ένα ματς που έχει ξεκάθαρο φαβορί και πιστεύουμε πως θα έχει και γκολ. Διότι μιλάμε για δύο ομάδες που βρίσκουν δίχτυα, ενώ έχουν και διαφορά μιας κατηγορίας.

Η Καβάλα έχει ξεκινήσει με 2/3 goal/goal στη Super League 2, αλλά ακόμη νίκη δεν έχει. Ηττήθηκε 2-1 στην πρεμιέρα από την ΑΕΛ, ήρθε 0-0 με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και προ ημερών 1-1 με τον Ηρακλή. Μπορεί να μην είναι και η πιο επιθετική ομάδα στην κατηγορία, αλλά βρίσκει φάσεις και ξέρει να τις αξιοποιεί. Εκτός για τους γηπεδούχους είναι οι Σμίλτος, Κέρθι, Πόποβιτς (τραυματίας), Ντε Ολιβέιρα, Μάντιτς, Καμαρά, ενώ θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη. Για να γίνει αυτό πρέπει να επιτεθούν και να βρουν γκολ.

Ο Αστέρας Τρίπολης από τη μεριά του βρίσκεται σε περίεργη φάση. Μπορεί να προέρχεται από το εμφατικό «διπλό» επί της Καλλιθέας με 3-1, αλλά ο Κλοντ Μακελελέ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία. Με υπηρεσιακό τον Γιάννη Δουβίκα θα κατέβει στο ματς, ο οποίος ξέρει καλά την ομάδα. Σύνολο με επιθετικές αρετές, έχει σκοράρει 8 φορές στις πρώτες 7 αγωνιστικές, ενώ έχει δεχτεί άλλα 7. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μένει να το επιβεβαιώσει στο γήπεδο και να δείξει τη διαφορά ποιότητας που έχει από την Καβάλα.

Αναμφίβολα, η καλή πορεία στο Κύπελλο είναι στόχος για τους «κιτρινομπλέ», ενώ βρίσκονται και στο… καλό μονοπάτι μέσω του οποίου μπορούν να φτάσουν ακόμα και ως τον τελικό χωρίς να αντιμετωπίσουν ομάδα του big-5. Δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Άλχο, Γιαμπλόνσκι, Άνταμ, Ζουγλή, Γραμματικάκη, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Καστάνιο, Παπαδόπουλος

Σημειώνεται πως μιλάμε για νοκ-άουτ ματς. Οπότε σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ και στα 2 ημίχρονα (1.75) Stoiximan

Εναλλακτική πρόταση: Αστέρας over 0.5 goal στο 1ο ημίχρονο & τελικό αποτέλεσμα 2 (2.18) Stoiximan

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;