ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Η Αλαβές υποδέχεται στο κάστρο της την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, η οποία την περασμένη αγωνιστική δέχθηκε… ηχηρή σφαλιάρα απο την Οσασούνα. Οι “μπλαουγκράνα” νιώθουν πλέον την καυτή ανάσα της Ρεάλ και δεν έχουν περιθώρια για άλλα… δώρα. Πάμε να δούμε τα δεδομένα του ματς.

Αλαβές

Απέδειξε για ακόμη μια φορά πως τα εκτός έδρας δεν της πάνε και ηττήθηκε χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση από την Χετάφε στο Κολισέουμ (2-0). Τέταρτη ήττα στη σεζόν, όλες έχουν έρθει μακριά από το σπίτι της. Εντελώς διαφορετικό το πρόσωπο που παρουσιάζει μακριά από το «Μεντιθορόθα». Κακή εμφάνιση κόντρα στη Χετάφε, δεν πήρε πρωτοβουλίες, η γηπεδούχος ήταν πιο διψασμένη για την πρώτη νίκη της σεζόν και κάπως έτσι ήρθε η ήττα για τους Βάσκους, οι οποίοι δέχθηκαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Παρά τις τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς (1-0-3), παραμένει στα μέσα της βαθμολογίας και στην 11η θέση με 10 βαθμούς. Βασικός στόχος να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή και να μην μπλέξει στην μάχη του υποβιβασμού. Αν το καταφέρει, η σεζόν θα κριθεί επιτυχημένη. Με την δυναμική πάντως που έχει εντός έδρας μπορεί να κάνει την απαραίτητη… σούμα για να έχει μια άνετη σεζόν.

Αμφίβολη η συμμετοχή των Νοβόα και Σεντλάρ.

Μπαρτσελόνα

Άνοιξαν… λογαριασμό στο Champions League οι “μπλαουγκράνα” βάζοντας στο σακούλι τους τους πρώτους βαθμούς της σεζόν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Γιούνγκ Μπόις (5-0). Καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τους Ελβετούς σκοράροντας τρεις φορές στο πρώτο μισό. Ο Λέβα άνοιξε το σκορ στο 8’, με τους Ραφίνια (34’) και Ινίγκο Μαρτίνεθ  (37’) να γράφουν το 3-0 στη συνέχεια. Ο Λέβα βρήκε δίχτυα και στο δεύτερο μισό (51’) και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκόλ στο 81’.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ισχυρή… σφαλιάρα, καθώς είδε σερί επτά νικών να σπάει γνωρίζοντας την πρώτη ήττα της σεζόν εντός συνόρων στο εκτός έδρας με την Οσασούνα (4-2). Με διαφορά το χειρότερό της παιχνίδι στη σεζόν, γεγονός που δικαιολογείται και από το εκτεταμένο ροτέισον στο συγκεκριμένο ματς. Πλέον νιώθει την ανάσα της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θέλει να λαθεύσει για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Εκτός οι Αραούχο, Μπερνάλ, Κρίστενσεν. Γκάβι, Όλμο, Τερ Στέγκεν και Φερμίν.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Η Αλαβές είναι σκληρό καρύδι στην έδρα της, χρόνια τώρα στηρίζεται στο Μεντιθορόθα. Η Μπαρτσελόνα, από την άλλη, την πάτησε την περασμένη αγωνιστική και με την Ρεάλ να καραδοκεί δεν την παίρνει να κάνει κι άλλο δώρο. Θα βγάλει αντίδραση η ομάδα του Φλίκ.

Πάμε με το διπλό σε συνδυασμό με Over 2.5 σε απόδοση 2.10 από – Stoiximan.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;