ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Άνετο ταμείο στο χθεσινό Ατρόμητος-Βόλος. Το G/G πέρασε με ευκολία, ενώ όλη η προσέγγιση ήταν σωστή αφού λέγαμε πως οι γηπεδούχοι δεν μοιάζουν τόσο μεγάλο φαβορί. Πληρωθήκαμε και μάλιστα σε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό και σήμερα συνεχίζουμε… ελληνικά. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή αλλιώς η μητέρα των μαχών στο ΟΑΚΑ. Πάνω από 40 χιλ. κόσμος αναμένεται και το μεγάλο ντέρμπι θα κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας.

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 13:00 ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ RED ALERT BY STOIXIMAN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ AMERIKANOS24, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΝΑΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Τελείως διαφορετική ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση ανάμεσα στους δύο μονομάχους. Ο Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία στην έδρα της Μπάνια Λούκα σε ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα προ ημερών. Λίγο νωρίτερα, είχε προηγηθεί η ήττα από την ΑΕΚ. Μόλις 8 βαθμοί στο πρωτάθλημα, αν χάσει και σήμερα θα βρεθεί στο -8 από την κορυφή και οι τριγμοί θα είναι ακόμη μεγαλύτεροι. Στον Ολυμπιακό από την άλλη μεριά, τα πάντα αρχίζουν να πηγαίνουν… πρίμα τελευταία. Δύο σερί τρίποντα κόντρα σε Ατρόμητο και Μπράγκα, με την εμφάνιση απέναντι στους Πορτογάλους να είναι τρομερή. Χάλασε αρκετή ενέργεια και δυνάμεις, αλλά μένει να φανεί σήμερα πόσα κουράγια θα βγάλει. Ο χρόνος των «μικρών» αυξάνεται, ο Μουζακίτης είναι εκ των κορυφαίων και ο κόσμος ενθουσιάζεται. Στους 13 οι «ερυθρόλευκοι», αναζητούν το προσπέρασμα της ΑΕΚ πλέον στη βαθμολογία!

Ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να προσεγγίσει άλλο ένα ματς με αμυντική τακτική και αρκετά γεμίσματα προς τον Ιωαννίδη. Κάτι που δεν βγαίνει ως τώρα, αλλά φαίνεται να μην υπάρχει και άλλο πλάνο. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, θα προσπαθήσει να πρεσάρει ψηλά, να κλέψει μπάλες και να βρει το προβάδισμα που θα γείρει σημαντικά την πλάστιγγα υπέρ του.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χ2 & over 0,5 goal (1.78) Stoiximan

 

Fun bet: Να σκοράρει ο Ζέλσον και να δεχτεί κάρτα ο Ορτέγκα σε απόδοση 12!

 

Έξτρα προτάσεις: Athens Kallithea-Asteras AKTOR G/G (2.00) και Μπολόνια-Πάρμα G/G (1.72). Τα παίζετε μαζί σε απόδοση κοντά στο 3.50!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;