ΜΠΑΣΚΕΤ



Μετά από άλλο ένα free ταμείο στο Amerikanos24.com και ακόμα ένα στο channel μου στο Instagram @AravantinosDA, εδώ είμαστε για άλλο ένα στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από μία πολύ καλή preseason με το κερασάκι στην τούρτα να έρχεται στο Σούπερ Καπ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Πάμε να δούμε τι σας έχω από σήμερα το βράδυ.

(20:30) Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗ (2.30 Novibet)

Το είπα και στο Overplay, το γράφω και εδώ. Ο Ολυμπιακός θα φύγει νικητής από την Κωνσταντινούπολη εάν προσέξει και εάν παίξει το μπάσκετ που έπαιξε στην Ρόδο. Μπορεί να μην έχει το μέγεθος στην θέση “5” με Πετρούσεφ και Ράιτ, όμως νιώθω πως είναι πιο έτοιμος από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει έρθει και θα αποδείξει γιατί ανήκει στους Top 3 παίκτες της Ευρώπης, ενώ ο Εβάν Φουρνιέ πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του.

Η Φενέρ έχασε στο Σούπερ Καπ από την Αναντολού Εφές στο Σούπερ Καπ και ο Μπόλνγουιν δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν. Παρόλα αυτά, το over 12.5 πόντους του μου κάνει λίγο κλικ. Θα επιμείνω όμως στο διπλό του Ολυμπιακού, καθώς θεωρώ ότι είναι πιο έτοιμη ομάδα και σε απόδοση 2.30 στη Novibet αξίζει πολύ.

Αυτά από εμένα σήμερα. Πάμε για ένα ακόμα ταμείο.

Να είστε καλά.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;