ΜΠΑΣΚΕΤ



Σιγά σιγά φτάσαμε σε μία από τις πιο ωραίες ημέρες του χρόνου, αυτή της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας. Αφήνουμε πίσω μας τα ταμεία στα φιλικά προετοιμασίας και ετοιμαζόμαστε για νέα μεγαλύτερα στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας. Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στην “μάχη” στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε. Και τι σας έχω; Στοιχηματικές επιλογές. Πάμε να δούμε.

(19:45) ‘Αλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός: Κέντρικ Ναν OVER 15.5 πόντους (1.76 Novibet) 

Ο Κέντρικ Ναν είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη και ένα από τα τρία (για μένα) φαβορί για τον τίτλο του MVP της φετινής σεζόν. Περιμένω να βγει πολύ επιθετικός σήμερα το βράδυ στην πρεμιέρα, ειδικά αφού προέρχεται από έναν τελικό στο Σούπερ Καπ που είχε θέμα με τα φάουλ και το παιχνίδι δεν του βγήκε. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες στην περιφέρεια και αυτό είναι σίγουρα κάτι το οποίο θα κοιτάμε μέσα στην σεζόν, αλλά στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, ο Ναν πρέπει να δείξει τον δρόμο και να κάνει set the tone. Ο Λορένζο Μπράουν δεν είναι ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση, επομένως δεν γνωρίζω πόσο θα αγωνιστεί και για αυτόν τον λόγο θα πάω με ένα σχετικά χαμηλό line για τον Ναν.

Μπορείτε να βρείτε τις προβλέψεις μου στα social media μου @aravantinosda και φυσικά να μπείτε να παίξετε Fantasy μαζί μας και με τον Τσίμα Μονέκε στο Triple Threat Show (45761-WELYT). Μην χάσετε το πρώτο επεισόδιο το οποίο ανέβηκε στο κανάλι μας Amerikanos24tv προχθές για ένα preview της φετινής Ευρωλίγκας.

Αυτά από εμένα σήμερα. Να είστε όλοι καλά.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;