ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Τους τελευταίους μήνες οι μακροχρόνιες αναλύσεις της στήλης ήταν… αμέτρητες, οι σκέψεις μας για την νέα σεζόν παρατέθηκαν στον απόλυτο βαθμό και πλέον ήρθε η ώρα για το τζάμπολ: για το Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός (3/10, 19:45).

Ταξιδεύοντας με την ομάδα στη γερμανική πρωτεύουσα διαπιστώσαμε πως άπαντες παρά τη θεωρητική ανετοιμότητα της εποχής είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο που έχουν μπροστά τους. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός συγκεντρώνοντας μεγάλα συμβόλαια στο ρόστερ του μπορεί να αισθάνεται σίγουρος τόσο για την ποιότητα που διαθέτει, όσο και για την εμπειρία. Σε κάποιους μπορεί να φαντάζει «δημοσιογραφικό κλισέ», αλλά η εμπειρία αποτελεί “X-Factor” σε κρίσιμες καμπές της σεζόν, όπως το ξεκίνημά της.

Προφανώς, ακόμα περισσότερα που αφορούν τα νέα του «τριφυλλιού» και το ταξίδι στη Γερμανία θα αναλυθούν στο live “UpTempo” το μεσημέρι της Πέμπτης (3/10, 13:00) μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη. Μια εκπομπή που θα έχει «ζωντανή» σύνδεση με το Βερολίνο, για να μεταφέρουμε τον «πράσινο» παλμό της πρεμιέρας της σεζόν για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Η στήλη, που πέρυσι «διάβασε» με εξαιρετικά ποσοστά τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού, επιστρέφει με τα picks της. Οι παλιοί γνωρίζετε, οι νέοι θα μάθετε εν καιρώ: εδώ αναλύουμε μπασκετικές σκέψεις, ιδέες και… εμπνεύσεις, που μπορούν να μας στείλουν στο ταμείο και να μας φέρουν κέρδη.

Σε πρώτη φάση, από το Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός θα αγοράσουμε στο Pamestoixima.gr το over των πόντων του Κέντρικ Ναν (16,5 πόντοι – 1.95 απόδοση). Το line είναι υψηλό, όμως οι Γερμανοί δεν έχουν ούτε την ποιότητα, ούτε τα κατάλληλα υλικά για να περιορίσουν τον σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού. Με δεδομένο πως ο Μπράουν έχει κάνει επί της ουσίας δύο προπονήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος, ο Ναν θα… τραβήξει ακόμα περισσότερο κουπί στην περιφέρεια.

Κάτι που αναμένεται να κάνει και ο «πράσινος» αρχηγός, Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ έδειξε στον τελικό του Super Cup πως έχει βρει ρυθμό (18π. με 3/5 τρίποντα) και θέλει από την μεριά του να μπει στη σεζόν με το… δεξί. Το over 1,5 εύστοχα τρίποντα του «Σλου» προσφέρεται στο δικαιολογημένα χαμηλό 1.60 και αποτελεί επιλογή μας.

Για το τέλος κρατήσαμε μία έμπνευση, που δίνεται σε αρκετά υψηλότερη απόδοση. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλες έχει αμυντικά κενά, ειδικά στην περιφέρειά της. Παράλληλα, με εξαίρεση τον Κριστ Κουμάντζε, υστερεί και σε size. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, αν βρει ρυθμό με τους γκαρντ του, σταθερό σκορ από τους ψηλούς του και το… κάτι παραπάνω από τους φόργουορντ του (τρίποντα Μάριους Γκριγκόνις, low post Ιωάννη Παπαπέτρου, τρανζίσιον Τσεντί Οσμάν), μπορεί να «γράψει» μια σπουδαία επιθετική βραδιά. By the way, πέρυσι στο ίδιο γήπεδο, απέναντι στην ίδια ομάδα, το σύνολο του Αταμάν είχε σημειώσει σχεδόν 100 πόντους (85-99).

Όπως καταλάβατε, θα πάμε σε ένα over των φιλοξενούμενων στο επικείμενο Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός, επιλέγοντας ένα όριο πιο ψηλό από το αρχικό που προτείνεται. Πιο συγκεκριμένα, θα πάρουμε το over 89,5 πόντων των «πρασίνων» (2.32 στο Pamestoixima.gr).

Ανακεφαλαίωση:

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός:

Κέντρικ Ναν over 16,5 πόντοι στο 1.95 στο Pamestoixima.gr.

Κώστας Σλούκας over 1,5 εύστοχα τρίποντα στο 1.60 στο Pamestoixima.gr.

Παναθηναϊκός over 89,5 πόντοι στο 2.32 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;