ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα και καλό μήνα σε όλους. Η Euroleague επιτέλους αρχίζει και τους επόμενους μήνες θα αναλύουμε μέσα από το Amerikanos24 τα στοιχηματικά picks μας από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Βέβαια, το διάστημα που προηγήθηκε κάναμε πολλές μακροχρόνιες επιλογές, για να έχουμε… πλούσιο ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Θυμίζουμε πως οι μακροχρόνιες επιλογές της στήλης για την νέα Euroleague έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. Το προηγούμενο διάστημα αναλύσαμε γιατί «βλέπουμε» την Αναντολού Εφές εντός πλέι οφ και τον Ερυθρό Αστέρα εκτός, ενώ κάναμε και μία επιλογή στο 3.50 αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ. Επιπλέον, αναφορά έγινε και στην πρωτάρα του θεσμού, Παρί, αλλά και στο head to head των δύο σερβικών ομάδων. Επιπροσθέτως, σταθήκαμε σε μία… προκλητική απόδοση για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, ελκυστικό παιχνίδι έγινε και για τον MVP της regular season, με… παράλληλο pick μεταξύ Κέντρικ Ναν και Βεζένκοφ.

Την Πέμπτη (3/10) το “UpTempo” θα κάνει ζωντανή σύνδεση με το Βερολίνο, για να μεταφέρουμε όλα τα νέα των πρωταθλητών Ευρώπης, ενόψει της πρεμιέρας τους με την Άλμπα. Παράλληλα, μέσω της στήλης θα σταθούμε σε ειδικές επιλογές παικτών, που θα έχουν value.

Πρεμιέρα, over και… μεγάλη απόδοση

Όμως, μιας και το timing μας το επιτρέπει, στη σημερινή στήλη θα προσεγγίσουμε λίγο διαφορετικά την πρεμιέρα της Euroleague και θα κυνηγήσουμε μια τριάδα που δίνει απόδοση 6.37 στο Pamestoixima.gr. Φυσικά, καταλαβαίνετε πως όταν ζητάμε κάτι με 6+ απόδοση οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, οπότε θα το προσεγγίσουμε πιο πολύ ως fun bet. Στο μυαλό μας, η τριάδα που θα προταθεί έχει μπασκετική λογική. Ωστόσο, έχουμε να κάνουμε με την πρεμιέρα της Euroleague και ασφαλέστερα συμπεράσματα θα είμαστε σε θέση να βγάλουμε αφού περάσουν πρώτα κάποιες αγωνιστικές.

Αρχικά, λοιπόν, στην πρεμιέρα των πρωταθλητών Ευρώπης στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου (3/10, 19:45) θα επιλέξουμε το over 87,5 πόντων των φιλοξενούμενων. Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί και να κάνει μια επιβλητική εμφάνιση στην “Uber Arena” απέναντι στην υποδεέστερη γερμανική ομάδα, που υστερεί σε εμπειρία και μέγεθος.

Την ίδια μέρα (Πέμπτη, 3/10), λίγο αργότερα (21:30) η Μπασκόνια υποδέχεται την Παρτιζάν. Δύο φιλόδοξες ομάδες, με δυο «θρύλους» στους πάγκους τους, από τις οποίες περιμένουμε φέτος να παλέψουν -τουλάχιστον- για την είσοδο στα Play-in. H επιθετική φύση των Βάσκων και το ταλέντο των νέων παικτών των Σέρβων μας οδηγούν στο over 163,5 πόντων.

Από εκεί και πέρα, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 1ης ημέρας της νέας Euroleague (3/10, 22:00) η Μακάμπι ως τυπικά γηπεδούχος (Βελιγράδι) αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας έχασε το καλοκαίρι τους Λορένζο Μπράουν, Ουέιντ Μπόλντγουιν, Μπόνζι Κόλσον και Τζος Νίμπο αλλά θέλει να μείνει… πιστή στις επιθετικές αρχές της. Over 84,5 πόντων, λοιπόν, για τους Ισραηλινούς.

Η εν λόγω τριάδα δίνεται στο 6.37 στο Pamestoixima.gr και θα την αγοράσουμε ως fun bet, προτού μπούμε πιο… δυνατά στη σεζόν με το κείμενο της Πέμπτης από το Βερολίνο.

Ανακεφαλαίωση:

Μπασκόνια – Παρτιζάν, over 163.5 πόντοι και

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βιλερμπάν, Μακάμπι over 84,5 πόντοι και

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός over 87,5 πόντοι

στο 6.37 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;