ΜΠΑΣΚΕΤ



Είχαμε το απόλυτο στα φιλικά, έχουμε δώσει και διάφορα μακροχρόνια στοιχήματα για την ερχόμενη σεζόν της Ευρωλίγκας και πλέον είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο τίτλο της σεζόν για το Ελληνικό Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες, αλλά ένας τίτλος κρίνεται στην Ρόδο σήμερα το βράδυ, όπως έγραψε και ο Γιώργος Ζάκκας. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει σε σημεία από το ντέρμπι της Κυριακής.

(20:30) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κώστας Σλούκας UNDER 11.5 (1.77 Novibet) 

Ρίσκο; Μπορεί ναι. Ο Κώστας Σλούκας είχε ενοχλήσεις στο γόνατο του την περασμένη εβδομάδα και δεν αγωνίστηκε στα φιλικά του Παναθηναϊκού. Παρόλα αυτά, επέστρεψε στην δράση στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη χθες το απόγευμα και ήταν θετικός με εννέα πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής. Θα αγωνιστεί περισσότερο απόψε, αυτό είναι βέβαιο, ειδικά καθώς ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Λορένζο Μπράουν, όμως παρόλα αυτά, θα πάω με το UNDER 11.5 πόντους καθώς θεωρώ πως δεν είναι ακόμα όσο έτοιμοι είναι οι υπόλοιποι παίκτες στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αμυντική προσέγγιση του Γιώργου Μπαρτζώκα στα γκαρντ του Παναθηναϊκού και πιο συγκεκριμένα τον Σλούκα. Επιμένω, πως θα είναι περισσότερο σε ρόλο δημιουργού ο Σλούκας απόψε, για αυτό και προτείνω το under 11.5.

Αυτά από εμένα σήμερα. Να είστε όλοι καλά.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;