ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Το Σάββατο (28/9) έγινε το… αναμενόμενο και το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός της Κυριακής (29/9, 20:30) θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Super Cup της Ρόδου. Όσα είδαμε στους ημιτελικούς ήταν μάλλον… αναμενόμενα, μιας και στο πρόσφατο “UpTempo” υπογραμμίζαμε πως οι «αιώνιοι» δεν είναι ακόμα έτοιμοι

Βέβαια, η στήλη εδώ στο Amerikanos24 πήγε ένα σχετικά άνετο ταμείο, καθώς πληρωθήκαμε με την εκτίμηση στον «πράσινο» ημιτελικό (+20,5 για τον Άρη). Με άλλα λόγια, τα επίσημα ματς ξεκίνησαν με κέρδη και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Το πρώτο φετινό Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Ως γνωστόν, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Λορένζο Μπράουν, τον Τσεντί Οσμάν και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους δύο «πύργους» του (Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουστάφα Φαλ). Θυμίζουμε πως στον ημιτελικό με το Περιστέρι εκτός έμεινε και ο Σακίελ ΜακΚίσικ.

Τα… απόνερα του τελικού θα αναλυθούν φυσικά στο live “UpTempo” στο YouTube, το μεσημέρι της Δευτέρας (30/9, 13:00)

Όπως και να ‘χει, εδώ είμαστε για να κάνουμε τα picks μας από ένα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός… ειδικών συνθηκών. Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, αρχικά προτείνουμε να μην γίνει «γερό» στοιχηματικό παιχνίδι στο εν λόγω ντέρμπι, διότι ακόμα οι ομάδες δεν βρίσκονται στο 100% τους και αυτό είναι φανερό.

Τι επιλέγουμε, ύστερα από τον παραπάνω πρόλογο;

Αρχικά, αγοράζουμε στο Pamestoixima.gr το εξαιρετικό 2.15 στο over 7,5 ριμπάουντ του Ομέρ Γιούρτσεβεν. Ο Τούρκος σέντερ έχει τρομερή έφεση σε αυτόν τον τομέα και στα τελευταία φιλικά μάζευε διψήφιο αριθμό «σκουπιδιών» ανά ματς. Ακόμα και στον ημιτελικό με τον Άρη ο πρώην NBAer είχε 11ρ. και με τη δεδομένη απουσία των Μιλουτίνοφ – Φαλ στη ρακέτα θεωρούμε πως αυτό το ποντάρισμα έχει αξία.

Η δεύτερη επιλογή μας αφορά τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και την εκτελεστική του ικανότητα πίσω από τα 6,75μ. Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα αμυντικά προβλήματα, ο Έλληνας σουτέρ θα βρει χώρους με την παρουσία παικτών όπως ο Βεζένκοφ και ο Φουρνιέ στο ματς και η απόδοση για το over 1,5 τρίποντό του μας αρέσει (1.72).

Σε όποιον αρέσουν και οι πιο μικρές, θεωρητικά πιο safe τιμές, μας αρέσει το over 0,5 ασίστ του Ματίας Λεσόρ (1.45) και το over 0,5 τρίποντο του Τόμας Ουόκαπ (1.40).

Ανακεφαλαίωση:

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Τελικός Super Cup):

Ομέρ Γιούρτσεβεν over 7,5 ριμπάουντ στο 2.15 στο Pamestoixima.gr.

Τάιλερ Ντόρσεϊ over 1,5 εύστοχα τρίποντα στο 1.72 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;