ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του Amerikanos24. Η μπασκετική σεζόν ξεκινάει με το Super Cup και στο πρόσφατο “UpTempo” αναλύσαμε όσα περιμένουμε να δούμε στη Ρόδο. Τις ερχόμενες μέρες η στήλη θα σταθεί στοιχηματικά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, όμως πρώτα θα κάνουμε μία… παρένθεση με τον Euroleague MVP. Άλλωστε, τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ήδη πολλά.

Θυμίζουμε πως οι μακροχρόνιες επιλογές της στήλης για την νέα Euroleague έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. Το προηγούμενο διάστημα αναλύσαμε γιατί «βλέπουμε» την Αναντολού Εφές εντός πλέι οφ και τον Ερυθρό Αστέρα εκτός, ενώ κάναμε και μία επιλογή στο 3.50 αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ. Επιπλέον, αναφορά έγινε και στην πρωτάρα του θεσμού, Παρί, αλλά και στο head to head των δύο σερβικών ομάδων. Επιπροσθέτως, σταθήκαμε σε μία… προκλητική απόδοση για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιστρέφοντας στα δικά μας, το hype γύρω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ενόψει της σεζόν 2024-2025 δικαιολογημένα είναι στα… ύψη. Ο Εργκίν Αταμάν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας διαθέτουν πανίσχυρα ρόστερ και οι «αιώνιοι» θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη, αγωνιζόμενοι σε γεμάτα γήπεδα. Δυο ομάδες που έχουν το “know how” και θέτουν τον… ουρανό ως φετινό τους ταβάνι.

Θα κάνουν «σαρωτική» σεζόν στον δρόμο για τα πλέι οφ; Ακόμα είναι νωρίς να το κρίνουμε, όπως αναλύσαμε και στο “UpTempo”, όμως αναμφίβολα έχουν όλα τα φόντα για να το πετύχουν. Περιμένουμε πως από ένα διάστημα και μετά, ίσως μετά στον Β’ Γύρο, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα έχουν μάτια που… γυαλίζουν πάνω στο παρκέ.

Επομένως, εφόσον οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» πάνε με… σπασμένα τα φρένα, είναι δικαιολογημένη η σκέψη πολλών και για τον Euroleague MVP. Ο Κέντρικ Ναν και ο Σάσα Βεζένκοφ δεν χρειάζονται συστάσεις και είναι φυσιολογικό το γεγονός ότι «παίζουν» ως τα δύο πρώτα φαβορί για τη συγκεκριμένη διάκριση. Άλλωστε, ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ασταμάτητος στην rookie season του στα μέρη μας, ενώ Βούλγαρος φόργουορντ επιστρέφει με το status, αλλά και το κασέ του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν 2022-2023.

Αυτό που παρατηρήσαμε στο Pamestoixima.gr είναι οι πολύ ελκυστικές αποδόσεις που δίνονται για την κατάκτηση του βραβείου από τους παραπάνω παίκτες. Για την ακρίβεια, τόσο ο Ναν, όσο και ο Βεζένκοφ, προσφέρονται στο 7.00 στην… κούρσα για τον Euroleague MVP.

Καταλαβαίνουμε πως ανάλογα τις οπαδικές σας προτιμήσεις ενδέχεται να ποντάρετε και στον αντίστοιχο παίκτη. Όμως, εμείς θα κινηθούμε λίγο διαφορετικά, όπως συνηθίζουμε. Έτσι, τοποθετώντας και στους δύο το ίδιο ακριβώς ποντάρισμα, «αγοράζουμε» ουσιαστικά τον Ναν ή τον Βεζένκοφ για πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν στο 3.50. Καθόλου άσχημα!

Ανακεφαλαίωση:

Euroleague MVP, Κανονική Περίοδος: Κέντρικ Ναν στο 7.00 στο Pamestoixima.gr.

Euroleague MVP, Κανονική Περίοδος: Σάσα Βεζένκοφ στο 7.00 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;