ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Τρέχουμε ένα μίνι σερί στα La Liga με 3 διαδοχικά ταμεία και σήμερα θα προσπαθήσουμε να το διευρύνουμε. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα δεδομένα του παιχνιδιού Αλαβές – Σεβίλλη.

Αλαβές

Δεύτερη ήττα για την Αλαβές μετά από εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στη Θέλτα (1-2). Αυτή τη φορά κόντρα στην Εσπανιόλ επίσης εκτός έδρας (3-2). Τα γκολ των Κονετσί (35’) και Τενάγλια δεν ήταν αρκετά για να της δώσουν ούτε έναν βαθμό και ο λόγος έχει… ονοματεπώνυμο: Χάβι Πουέδο. O Ισπανός επιθετικός της Εσπανιόλ έκανε σμπαράλια την άμυνα των Βάσκων πετυχαίνοντας χατ-τρικ (21’, 56’. 63’) και υποχρεώνοντας την ομάδα του Γκαρθία στη δεύτερη ήττα της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, η Αλαβές φιγουράρει στην 9η θέση αυτή τη στιγμή και αυτή είναι απόδειξη του καλού ποδοσφαίρου που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής. Ειδικά οι νίκες κόντρα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-1) και Λας Πάλμας (2-0), αλλά και η ισοπαλία με την Μπέτις (0-0) άφησαν θετικές εντυπώσεις για τη δουλειά που έχει γίνει φέτος στον σύλλογο. Ο κόουτς Γκαρθία, πάντως, τόνισε πως χρειάζεται ακόμα χρόνος ώστε η ομάδα να παίξει το καλύτερο της ποδόσφαιρο ελέω και των 14 νέων προσώπων που έφτασαν το καλοκαίρι στο Μεντιθορόθα.

Αμφίβολη η συμμετοχή του Νοβόα.

Σεβίλλη

Έσπασε το ρόδι και μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Χετάφε (1-0). Ο γερόλυκος και ακούραστος αρχηγός της Χεσούς Νάβας έδωσε την λύση σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 23’. Ο αμυντικός Σάντσεζ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 87’. Δίκαιη επικράτηση, ίσως έχει αδικήσει λίγο τον εαυτό της μέχρι τώρα η Σεβίλλη. Θα μπορούσε να έχει φτάσει πιο νωρίς σε κάποιο τρίποντο αν ήταν λίγο προσεκτική.

Σε αρκετά ματς δεν ήταν χειρότερη από τους αντιπάλους της αλλά στιγμιαίες αδράνειες τις έχουν στοιχίσει. Ο κόουτς Πιμιέντα, πάντως επιμένει σε ένα ποδόσφαιρο υψηλού ρυθμού, με πίεση ψηλά. Δεν του βγαίνει πάντα, αλλά έχει τους παίκτες για να το υπηρετήσουν. Πέρσι ηττήθηκε δυο φορές από την Αλαβές και θέλει να αποφύγει μια τρίτη σερί ήττα κόντρα στους Βάσκους, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν.

Εκτός οι Λοκόνγκα, Σαούλ, Σάντσεζ, Ακούνια.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Η Αλαβές απέδειξε και πέρσι πως το Μεντιθορόθα είναι το κάστρο της, ενώ φέτος σε δυο εντός έδρας δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ. Η Σεβίλλη, από την άλλη, θέλει να πατήσει στην πρώτη νίκη της σεζόν και ταυτόχρονα να σταματήσει το αρνητικό σερί που τρέχει κόντρα στους Βάσκους. Ισορροπημένο παιχνίδι, δεν θα μπλέξουμε με σημείο.

Πάμε με το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95 από – Stoiximan.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;