ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Amerikanos24. Το τζάμπολ της σεζόν 2024-2025 πλησιάζει ακόμα περισσότερο και τα μακροχρόνια picks συνεχίζονται. Αυτή τη φορά επιλέξαμε μία… προκλητική απόδοση που βρήκαμε και αφορά τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Θυμίζουμε πως οι μακροχρόνιες επιλογές της στήλης για την νέα Euroleague έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. Το προηγούμενο διάστημα αναλύσαμε γιατί «βλέπουμε» την Αναντολού Εφές εντός πλέι οφ και τον Ερυθρό Αστέρα εκτός, ενώ κάναμε και μία επιλογή στο 3.50 αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ. Επιπλέον, αναφορά έγινε και στην πρωτάρα του θεσμού, Παρί, αλλά και στο head to head των δύο σερβικών ομάδων.

Παράλληλα, στο τελευταίο “UpTempo” by PameStoixima.gr κάναμε το Tier List της νέας Euroleague, μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη. Έτσι, μπορείτε να δείτε ξανά το επεισόδιο, καθώς και το πού κατατάχθηκε η κάθε ομάδα, σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις, αλλά και τη βοήθεια των φίλων στο live chat.

Επιστρέφουμε τώρα σε ό,τι αφορά τη στήλη και την μακροχρόνια επιλογή της Ρεάλ Μαδρίτης. Η πιθανή πρόκριση των Μαδριλένων σε τέταρτο σερί τελικό για εκείνους δίνεται στο 3.20 στο Pamestoixima.gr και -όπως ήδη αναφέραμε- θεωρούμε προκλητική αυτή την απόδοση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Τσους Ματέο δεν θα έχει πια στη διάθεσή του τις… παλιοσειρές Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρχι Ροντρίγκεθ και Φαμπιέν Κοζέρ. Επίσης, στο ρόστερ δεν θα βρίσκονται οι Κάρλος Αλοσέν και Έγκορ Ντεμίν, που δεν είχαν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής. Ουσιαστικά, οι δύο παίκτες που έφυγαν και μένει να φανεί πώς θα καλυφθούν ανήκουν στη front line: ο λόγος για τους Γκερσόν Γιαμπουσέλε (Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς) και Βενσάν Πουαριέ (Αναντολού Εφές).

Η «βασίλισσα» θεωρητικά είναι καλυμμένη στους ψηλούς, μιας και έβαλε στο ρόστερ της τους Σερζ Ιμπάκα και Ουσμάν Γκαρούμπα. Ωστόσο, τα ερωτηματικά σε ό,τι αφορά την ενίσχυση έρχονται στην περιφέρεια και δη την παρουσία των Ράταν – Μέις και Αντρές Φελίζ, που αποκτήθηκαν από την Ενισέι και την Μπανταλόνα αντίστοιχα.

Ακόμα κι έτσι, ας μην γελιόμαστε: η πρώτη επτάδα – οκτάδα παικτών στο ροτέισιον της Ρεάλ Μαδρίτης… τρομάζει. Πράγματι, η ομάδα του Ματέο ενδέχεται να μην πάει με… σπασμένα τα φρένα στη regular season, όπως έκανε πέρυσι.

Όμως, ποιος θα πόνταρε κόντρα σε ένα κλαμπ που -εκτός από “know how”- δυνητικά μπορεί να έχει πεντάδα με τους Καμπάτσο, Μούσα, Χεζόνια, Ντεκ, Ταβάρες και τους Γιουλ, Γκαρούμπα, Ιμπάκα να έρχονται από τον πάγκο; Κατανοούμε πλήρως τον ενθουσιασμό που υπάρχει γύρω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, δεν είναι κρυφό πως οι δύο ελληνικές ομάδες αποτελούν τα φαβορί της νέας Euroleague, πριν από το πρώτο τζάμπολ.

Αναρωτιόμαστε, όμως: Μήπως έχουμε υποτιμήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης;

Σε κάθε περίπτωση, το μακροχρόνιο 3.20, που δεν έχει να κάνει με κατάκτηση, αλλά με πρόκριση των Μαδριλένων στον τελικό της διοργάνωσης, μας… προκαλεί και θα το αγοράσουμε.

Ανακεφαλαίωση:

Να φτάσει στον τελικό – Ρεάλ Μαδρίτης στο 3.20 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;